FC Fredericia lejer den 21-årige Anders Dahl for hele 2024, så han også er at finde i truppen til den kommende sæson.

Anders Dahl har tidligere begået sig på den centrale midt, men i den sidste periode i Silkeborg har han været brugt som højre back, og han kan derfor spille flere positioner.

“Anders er en holdspiller med et stort løbepensum, højt bund niveau og en grundsikkerhed i sine pasninger, som kan være med til at højne vores niveau. Han har en god forståelse for spillet, ved at spille bolden og flytte sig, samt hele tiden være i bevægelse. Han passer ind i vores måde at gøre tingene på, og han har brug for at komme tættere på holdet og få flere kamp minutter. Han skal bidrage både på og uden for banen, og hæve sit niveau sammen med os ved at få kampe. Med det mener jeg at han skal byde sig til omkring start 11, og på den måde være med til at skærpe konkurrencen på holdet og hæve holdets niveau, samt sit eget.

Han kommer fra at have trænet nogle år med SIFs A-trup uden afbrydelser, men han mangler det som er det svære. Han mangler at komme fra ungdom til senior og bryde igennem, at komme ind på et hold og spille fast. Det er svært i SIF, da de har et utrolig højt niveau. Men det kan han hos os.”, siger cheftræner Michael Hansen.

Han har i indeværende sæson optrådt tre gange for Silkeborg IFs Superligahold.

Foto: Silkeborg IF