Information til udeholdets fans

Parkering

Parkering for fans af udeholdet foregår foran Fredericia Idrætscenter, til højre for hovedindgangen til Monjasa Park.

For at komme til udebane afsnittet på Monjasa Park, som er sektion G på Carlsberg Tribunen, så går man syd om Fredericia Idrætscenter. 
Man går hen mod Hotel Fredericia, og derfra ned til Den Historiske Miniby via Danhostel. Nede ved minibyen går der en sti op til venstre, forbi børnehaven Ta’ Fat, og direkte hen til indgangen til udebaneafsnittet.

Billetinformation

Køb billetter til kampe på Monjasa Park her på websitet. Som fan af udeholdet skal du købe billet til udeholdets sektion, med mindre andet er oplyst.

Det er ikke tilladt at udvise tilhørsforhold til udeholdet andre steder på Monjasa Park, end i fanafsnittet for udeholdets fans.

Du kan IKKE købe billet i døren – alt foregår online.

Monjasa Park

Forplejning på Monjasa Park

Kontaktinformation

Hvis du som fan af udeholdet har spørgsmål, så bedes du kontakte en af følgende:

Birthe Skov

Økonomi- og billetansvarlig

Martin Colin

Sikkerhedsansvarlig

Christian Holm Johansen

Andre henvendelser

Følgende gælder for området
på og omkring Monjasa Park

Forbud og afgifter for overtrædelser

Det er forbudt at forcere hegnet omkring fodboldbanen eller på anden vis opnå adgang til fodboldbanen.

Gæster, der forcerer, forsøger at forcere eller har forceret hegnet omkring fodboldbanen eller på anden vis opnår eller forsøger at opnå adgang til fodboldbanen vil blive opkrævet en afgift på 10.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at besidde pyroteknik på stadion.

Gæster, der medbringer eller forsøger at medbringe fyrværkeri, lysraketter, romerlys eller andre pyrotekniske genstande vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at benytte pyroteknik på stadion.

Gæster, der benytter sig af fyrværkeri, lysraketter, romerlys eller andre pyrotekniske genstande, vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at kaste genstande på eller mod banen og/eller mod andre tilskuere.

Gæster, der kaster med genstande på banen eller mod banen og/eller mod andre tilskuere vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at forsøge på eller at tage ophold på Monjasa Park, for personer der er ramt af karantæne.

Ophold på Monjasa Park eller forsøg på at tage ophold på Monjasa Park af karantæneramte personer vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Det er forbudt at besidde og/eller benytte maskering
på Monjasa Park.

Gæster, der besidder og/eller benytter maskering, vil blive opkrævet en afgift på 5.000 kr., der forfalder til betaling øjeblikkeligt eller efter konkret aftale med klubben.

Betaling af ovennævnte afgifter udelukker ikke anvendelse af øvrige sanktioner og retsforfølgelse.

Det er forbudt at medbringe dyr på Monjasa Park
(undtaget er politi- og førerhund).

For overtrædelser af ordensreglementet kan der udstedes karantæne fra Monjasa Park eller fra ethvert andet arrangement med tilknytning til FC Fredericia, uanset hvor arrangementet afvikles.