Fordele som partnere i FC Fredericia

Vi giver din virksomhed mange muligheder indenfor hospitality, eksponering, aktivering og gode oplevelser. Nedenfor kan du læse et par korte beskrivelse af de muligheder der typisk ligger i et partnerskab. 

En af dine mange fordele som sponsor i FC Fredericia

Hospitality i FC Fredericia

Som erhvervspartner i FC Fredericia får du adgang til samtlige VIP-arrangementer til vores hjemmekampe, samt yderligere sponsorarrangementer i løbet af sæsonen for minimum 2 personer. Der vil til alle arrangementer være forplejning i form af mad og drikke ad libitum.

Når FC Fredericia inviterer sine sponsorere og samarbejdspartnere til VIP-arrangement forud for en hjemmekamp på Monjasa Park, så sørger FC Fredericia altid for at rammerne er i orden.

Til alle hjemmekampe vil der være mad, øl, vin og vand ad libitum i VIP-loungen på Monjasa Park. Derudover vil der i pausen af fodboldkampen være kaffe og kage i VIP-loungen.

I FC Fredericia tilbyder vi to løsninger i forhold til VIP-billetter til vores hjemmekampe på Monjasa Park. Man kan enten have VIP-kort, så man kan deltage det antal personer som man har VIP-kort, eller man kan have VIP-billetter i en billetbank, så man kan disponere over sine VIP-billetter, hvor der vil blive trukket det antal billetter, som man bruger fra sin billetpulje.

Du vil i et erhvervspartner sponsorat til 25.000 kr. + moms få blandt andet 40 VIP-billetter, som giver dig rig mulighed for at blive forkælet året rundt.

Bestilling af VIP-billetter

Som sponsor i FC Fredericia får man et login til sin egen billetside, hvorpå man kan tilmelde sig vores VIP-arrangementer til vores hjemmekampe på Monjasa Park. Man kan på én gang tilmelde sig til samtlige VIP-arrangementer i henholdsvis efteråret eller foråret. Derudover kan man hele tiden følge sit billetforbrug og til hvilke kampe man har bestilt hvad og hvem som har bestilt det.

Vi har til vores VIP-arrangementer til hjemmekampe på Monjasa Park det samme program. (Der kan forekomme ændringer ved udsolgte arrangementer).

Relationer og fællesskab

Netværk i Fredericia FC

FC Fredericia driver én veletableret erhvervs netværks-gruppe ved siden af alle de gode oplevelser på Monjasa Park og andre sponsorarrangementer.

Netværket har været en stor succes over flere år og vi oplever stor interesse for at deltage i vores netværks-gruppe. I øjeblikket deltager ca. 35 lokale virksomheder i vores netværks-gruppe.

Formål

Formålet med dette netværk er at skabe relationer imellem vores sponsorer og styrke fællesskabet omkring FC Fredericia.

Som medlem af netværks-gruppen kommer du til at møde nye mennesker, som du vil skabe et tæt bånd til gennem adskillige netværks-møder og andre arrangementer.

Som deltager i FC Fredericias netværks-gruppe, kan man have forskellige hensigter med netværket. Netværket bliver brugt til at skabe nye kunde-, partner- og leverandør relationer, vidensdeling, personlig udvikling, sparring, få inspiration og til at løse konkrete udfordringer i ens egen virksomhed.

I får

14 netværksmøder inkl. forplejning – altid en onsdag hver tredje uge.
Tidspunkt: 07.30 – 09.30. Sted: Monjasa Park, thansen.dk Lounge (for det meste).

Inddeling i teams
Minimun otte gruppemøder hvor I har mulighed for at pleje det nære netværk.

Indhold

Mødeindholdet vil variere fra gang til gang, og der vil blive sendt agenda ud inden hvert møde.

Eksempler på indhold:

  • Fagligt oplæg fra Coachers
  • Virksomhedsbesøg
  • Oplæg fra ekstern person

  

Udover netværks-møderne på Monjasa Park, så bliver alle deltagere inddelt i grupper á 5-7 personer. Grupperne har til opgave at mødes ude hos hinanden minimum én gang mellem hvert netværks-møde på Monjasa Park.

Formålet med grupperne er at pleje sit nære netværk, lære hinanden bedre at kende, præsentere sin virksomhed og skabe bedre relationer.

Der laves nye grupper to gange om året, så man har mulighed for at skabe relationer til flere af de andre netværkere.

Grupperne bestemmer selv hvor ofte de mødes og vi oplever stor succes med vores gruppe inddeling, da nogle af de “gamle” grupper stadig mødes ved siden af deres “nye” grupper.

Det har aldrig været nemmere at holde kontakten

Sponsor-app i FC Fredericia

Som sponsor i FC Fredericia får du adgang til hele erhvervsnetværket med et enkelt klik på din mobiltelefon.

FC Fredericia har samlet alle sine sponsorere i en Netværks-app, hvor du som sponsor hurtigt får adgang til forskellige kontaktmuligheder på samtlige sponsorere og samarbejdspartnere i FC Fredericia.

Alle samarbejdspartnere er inddelt i både brancher og alfabetisk rækkefølge, hvor du får overblik over relevante kontaktpersoner, adresser, e-mails og telefonnumre. På denne måde har du altid erhvervsnetværket lige ved hånden og du kan hurtigt komme i kontakt med en anden sponsor eller samarbejdspartner i FC Fredericia. Uanset om du søger nye forretningsforbindelser eller sparringspartnere, så er denne netværks-app et let og overskueligt redskab for dig at arbejde med.

Derudover er der et chat modul indbygget i app’en, hvor du slå forskellige ting op til hele netværket. Det kan være alt fra tilbud, invitationer og meget mere.

Endvidere har du altid et overblik over FC Fredericias kampe og andre arrangementer i den indbyggede kalender.

Det er kun samarbejdspartnere i FC Fredericia som kan få adgang til denne netværks-app.

Har du råd til ikke at være en del af FC Fredericias netværk?