Efter den vigtige sejr i fredags, gælder det nu AaB ude i Oddset Pokalen. Vi har frem mod kampen taget en snak med cheftræner Michael Hansen:

I dag gælder det AaB ude. Hvad forventer du af opgøret?

”Det er en kamp, som vi er spændt på. Det er selvfølgelig en divisionskollega som vi skal op til. For halvanden måned siden var vi deroppe. Så begge mandskaber kender hinanden godt. Vi er inde i en god stime siden vi var der sidst, og har faktisk ikke tabt siden. Det har AaB heller ikke. De har faktisk ikke tabt overhovedet i denne sæson. Det bliver to hold, der er i et godt flow, der forhåbentlig giver hinanden en god og seværdig kamp. Jeg forventer også en kamp, der er mere lige end sidst, hvor vi tabte klart. Vi tager i hvert fald derop for at udfordre dem og lave en lige kamp.”

Som du selv siger, så tager i til AaB med en mere sammenspillet trup end sidst. En trup der også har vundet meget. Forventer du selv en mere lige kamp i denne omgang end sidst?

”Vi tager i hvert fald til Aalborg for at vinde og komme en runde videre. Det er jo det, som det gælder om i pokalen – at være med næste gang i bowlen. Og vi tager derop fordi vi gerne vil være der. Det er det vi går 100% efter. Også helt sikkert med mere selvtillid end sidst vi var der. Også et sted, der er mere nuanceret til det som vi gerne vil. Statistisk er AaB noget af det bedste der er, men nogle gange, så er det jo det som pokalen kan – og vi kommer for at vinde.”