I dag kunne vi fejre en sejr på hele 4-1 mod Næstved BK. Vi fangede kort efter kampen cheftræneren til en snak om resultatet og præstationen:

I vinder med 4-1 mod Næstved. Kan du sætte nogle ord på kampen og præstationen?

”Jeg skal prøve at gøre det kort, for der er mange ting man kan gennemgå. Det er jo helt fantastisk at vi på vores hjemmebane kan vinde 4-1. Det er her, hvor vi skal have flest point i den næste periode. Ud af de næste 9 kampe, skal 6 af dem foregå her på banen. Så det var en virkelig god start på den her periode med mange hjemmekampe. Vi håber også at tilskuerne følte sig underholdt og går hjem med en rigtig god fornemmelse. Vi håber at de vil komme og bakke holdet op igen, så vi kan få gang i noget godt herude. Når det så er sagt, så var den en lige kamp som vi vandt 4-1. Det var en kamp hvor vores modstandere gav os problemer og vi var ikke dygtige nok til at løse dem i lange perioder. Men når man så vinder 4-1 på trods af dette, så skal man være glad for den effektivitet man har – og det er vi også. Vi er glade for at kunne vinde på hjemmebane, men er samtidig klar over at der er en masse ting i spillet, hvor vi har problemer i dag og ikke er gode nok. Vi skal selvfølgelig være glade i det næste stykke tid, men når vi møder ind i morgen skal vi huske at få noget godt med herfra. Og der bliver fokus, at vi skal forbedre os hvis vi skal have noget med fra på fredag når Sønderjyske kommer på besøg her. Men vi er jo i en position, hvor det bliver en topkamp, hvor nummer 2 og 3 møder hinanden og skal udfordre hinanden. Sådan en sejr her giver os et godt stød til den kamp. Men jeg må rose vores modstander i dag. De gav os problemer, udfordrede os godt og skabte chancer imod os. Vi havde svært ved at spille os igennem deres pres og deres kæde og svært ved at holde dem tilbage. Vores boldomgang blev for tung og med for mange fejl. For et år siden, tror jeg at jeg sagde det omvendte. Nemlig at vi var godt med men ikke effektive nok. Men i dag havde vi bare effektiviteten i os. Vi fik Adam på tavlen 2 gange hvilket betyder meget for vores hold. Vi fik igen nogle forskellige målscorere og igen nogle folk, der gjorde det godt da de blev skiftet ind. Igen har vi en trup og et hold, der leverer en god indsats sammen. Der er ingen der peger fingre af hinanden ved fejl og alle bakker op omkring personen der laver fejl. Det bliver lige irettesat, men på en god og positiv måde. Lige nu har vi både heldet og kvaliteten med os – og det skal vi nyde.”

I står også et sted, hvor i lige har fået en 4-1 sejr, og alligevel ligger fokus på hvor præstationen kan øges endnu mere. Er det ikke et tegn på en trup i en rigtig sund forfatning, hvor man prøver at presse hinanden til at blive endnu bedre?

”Jo det er det da. Hvis man samtidig husker på at fodbold, er et spil der bliver afgjort i de 90 minutter man spiller og at vi godt kan være i processer. Men det er virkelig vigtigt at få hevet sådan en sejr hjem og være gode til de ting, som vi skal være gode til. Det er også derfor, at jeg her efter kampen minder spillerne om at den her sejr bringer os virkelig langt. Jeg kan bare huske 14 dage tilbage, hvor jeg synes at vi var lidt mere dominerende og gav meget færre chancer væk og havde spillet 0-0. Vi var lidt skuffede over at det ikke blev forløst og at vores kvalitet ikke lige var god nok. Og derfor er jeg virkelig glad for at vores kvalitet var god nok i dag. Også at vi lykkes med at lave 4 mål. I morgen og tirsdag går vi igen i proces. Men i dag er det sejren der fylder.”