Tidligere i dag, kunne vi fejre en stor sejr på hele 4-1 mod Næstved BK. Kort efter kampen fangede vi målscorer Nicklas Røjkjær til en snak om resultatet og præstationen:

I vinder med 4-1 mod Næstved. Hvad er det der lykkes så godt i dagens kamp?

”Det er egentlig lidt en blandet kamp. Jeg synes egentlig ikke at vi spiller en vanvittig god kamp. Men man må sige at vi er skarpe foran mål lige nu og laver flere mål end vores modstandere.”

Set udefra ligner det også en kamp, hvor i er bedre i 2. halvleg end i første. Hvad blev der sagt i pausen, der fik jer til at øge præstationsniveauet?

”At vi skulle steppe lidt op allesammen. Der var lidt for mange boldtab og de fik lov til at løbe lidt for meget ned mod os og jeg følte at vi fik løst det bedre. Der var dog stadig en del boldtab, som jeg ikke føler skal være der, men vi står her med 4-1 og det kan vi ikke være utilfredse med.

Personligt kører det også rigtig godt for dig for tiden. En masse minutter i benene og i dag scorer du til 4-1. Kan du prøve at tale os igennem scoringen?

”Jeg får en bold fra Ritter og så har mig og Adam et godt øje for hinanden. Jeg ser ham og han ved at jeg løber på den. Så en god bold, et godt touch og et godt mål.”