Frederik Carstensen er vendt tilbage til FC Fredericia i fremragende form og kunne også sende bolden i kassen mod både Kolding IF og AaB. Vi har taget en snak med Frederik om scoringerne og søndagens opgør mod Næstved:

Efter sejren mod AaB i pokalen, venter en hjemmekamp mod Næstved nu i ligaen. Hvilke forventninger har du til opgøret?

”Jeg har en forventning om at vi skal ud og vinde. Vi skal ud og fortsætte med det som vi gør nu. Vi skal spilel god offensiv fodbold og så håber jeg at vi kan ride videre på bølgen med 3 point.”

Sidst snakkede vi om at din kampform var på vej tilbage. Nu er du også begyndt at lave nogle mål. Kan vi begynde at snakke om at kampformen er her nu?

”Ja, den er i hvert fald på vej. Jeg mangler stadig noget endnu. Også i forhold til AaB kampen. Jeg lavede et mål men der er nogle offensive ting, som jeg skal gøre bedre. Specielt mine 1 mod 1 situationer. Men det arbejder jeg på, så jeg nærmer mig i hvert fald.

Der har været meget snak om den her gode form i har kørende i FC Fredericia og om hvornår den mon stopper. Men den lader ikke til at ville stoppe. Hvor lang tror du, at i kan tage det i år?

”Det er et godt spørgsmål. Der kan jo ske alt muligt og det kan hurtigt vende. Lidt ligesom sidste år, hvor vi havde rigtig store problemer i det første halve år. Og så vendte det hele sig. Men lige nu håber jeg bare på, at vi kan blive ved og så må vi jo tage den til den tid.”