Der var lagt op til et spændende og tæt opgør, da vi søndag eftermiddag skulle en tur til CASA Arena for at møde nedrykkerne fra AC Horsens.

Hjemmeholdet kom godt fra start, og de fik scoret allerede efter 6 minutter, da Magnus Jensen kom først på et hjørnesparksindlæg fra Janus Drachmann og dirigerede bolden i kassen med hovedet.

Efter scoringen kom vi længere fremad i banen, og vi fik skabt et par chancer. Blandet andet var Patrick Egelund meget tæt på at score. Han blevet spillet fri foran mål og trykkede af, men stolpen stod i vejen for skuddet, og bolden røg til målspark.

Efter 17 minutter kunne Samson Iyede udligne for os. Ham modtog bolden i midten af banen, rullede bolden en gang med sålen og lagde an til spark fra 25-30 meter. Et hårdt fladt skud, som Matej Delac ikke kunne redde.

Efter 25 minutter bragte Kristian Kirkegaard os foran. Han foretog et hurtigt løb i højre side, hvor forsvarsspilleren ikke kunne følge med. Han modtog bolden i dybden og afsluttede fladt og hårdt i mål.

Ritter var tæt på at bringe os yderligere foran, da han kom først på et fladt indlæg. Her kunne han ikke gøre andet end at glide ind i bolden. Han får sendt en kvalificeret afslutning afsted, men den rammer desværre overliggeren.

I anden halvleg kom AC Horsens godt fra start, og de fik skabt et par chancer i de første par minutter. Men det var os, der efter 50 minutter kunne score.

Kristan Kirkegaard sætter selv gang i et angreb. Han spiller bolden ind til Samson Iyede i feltet, som holder flot på bolden og spiller Kirkegaard tilbage. Kirkegaard kigger op og placerer bolden sikkert og hårdt i målet.

Herefter blev det meget en forsvarskamp, hvor vi stod imod AC Horsens’ pres. Et par gange måtte Alexander Nybo tvinges ud i redninger, men generelt stod vi godt imod og tillod ikke meget.

Kampen endte med en sejr på 3-1, og det betyder, at vi nu ligger nummer to med lige så mange point som ligaens førerhold, som også er fredagens modstander, FC Helsingør.

Kommentar fra Michael Hansen:

– Jamen vi var jo spændt på opgøret selvfølgelig, men vi var også klar. AC Horsens er et rigtig godt hold, og derfor vidste vi også, at det ville blive et tæt opgør. Fysikken er hård for os i starten, men spillerne for spillet over på vores side og spiller godt ned gennem kæderne. Vi scorer to gode mål i første halvleg, og efter vi scorer det tredje i anden halvleg, bliver det jo meget en forsvarskamp for os, og det gjorde vi heroisk og flot.

– Det var et flot sted at vinde, og en god start på den her svære periode, vi går ind i nu. Det var dejligt at se, at både defensiven og offensiven fungerede i dag. Offensiven har vi forbedret meget i den her sæson. Tegningen bliver bedre og bedre, og så er det der, de individuelle kvaliteter skal slå til. Lidt det samme defensivt, hvor vi er først på 13 ud af de vel nok 15 indlæg, de slår i anden halvleg. Det var en flot kamp af os, og vi er glade for sejren.