Mandag d. 23 maj tager vi imod AC Horsens på Monjasa Park til sæsonens sidste hjemmekamp. En kamp som kan vise sig at blive en spændende en af slagsen, da gæsterne fra Horsens med en sejr kan sikre sig en plads i Superligaen. Forud for kampen har vi fanget cheftræneren, for at høre om trænerteamets tanker frem mod opgøret.

“Vi lakker ned mod de enkelte kampe, og når man kigger over en sæson, så ved man godt at man i starten kan snuble lidt og hurtigt skal tilbage på sporet. Her med de få kampe vi har tilbage nu, gælder det virkelig. Og her ved vi selvfølgelig at kampen mod Horsens bliver en stor men også fed opgave for os” siger han.

At man spiller sæsonens sidste hjemmekamp i denne runde, håber Michael Hansen, kommer til at spille en rolle i opgøret.

“Det bliver sidste kamp på vores egen hjemmebane, og vi har været virkelig stærke her, så det vil vi selvfølgelig prøve at gå ud og blive ved med at være så vi kan slutte sæsonen af på en god måde for holdet og for vores fans” tilføjer cheftræneren.

Senest da vi mødte Horsens på udebane, måtte man tage til takke med en stilling på 0-0 og et enkelt point i baggagen. Derfor er cheftræneren også positivt indstillet forud for returkampen i oprykningsslutspillet.

“For os gælder det om at lære så meget som muligt, så vi kan stå endnu stærkere til fremtiden. Så vi skal bare ud og give den gas og virkelig udfordre Horsens, selvom vi godt ved at der er noget rutine og fysik i defensive som de er gode til” afslutter Michael Hansen.

Se hele interviewet i videoen herunder.

Videoen præsenteres i samarbejde med Nordic Food Service.

Michael Hansen præsenteres i samarbejde med ADP.