Søndag eftermiddag var der sæsonafslutning i dette års NordicBet Liga, hvor vi desværre led et 1-0 nederlag til det kommende Superliga-mandskab, Lyngby BK. Efter opgøret har vi taget en snak med cheftræneren om opgøret samt sæsonens forløb.

”Det var en kamp hvor tingene var afgjort på forhånd, og det bar det også præg af. Selve spillet er svært at drage de store konklusioner på, men det ærgrer os selvfølgelig at vi taber” udtaler cheftræneren om sæsonafslutteren mod Lyngby BK.

Trods et nederlag i sæsonafslutteren, er Michael Hansen fint tilfreds med den nu overståede sæson.

”Det gælder om at få det rystet hurtigt af, og så få kigget på sæsonen overordnet – og få sagt tak for sæsonen til spillerne. Og så skal vi mindes alle de gode ting der er sket” siger cheftræneren, og tilføjer:

”Når jeg tænker tilbage på den overståede sæson, så tænker jeg på vores opstart i sommers, som var med få spillere til rådighed. Vi kom ind til sæsonen med en del små skavanker. Vi præsterede rigtig flot, og i den første halvdel af grundspillet er vi helt med. Så det skal vi være stolte af” afslutter Michael Hansen.

Hør cheftrænerens tanker om sæsonafslutteren mod Lyngby BK og helhedsoplevelsen efter denne sæson i videoen herunder.

Videoen præsenteres i samarbejde med Nordic Food Service.