FC Fredericia spillede torsdag den sidste træningskamp, før forårssæsonen bliver skudt i gang. Mandskabet skulle en tur for Kolding IF, hvor der blev spillet en målrig fodboldkamp. Den endte 4-1 til FC Fredericia, hvor især Christian Tue Jensen spillede en flot kamp. Det har dog været kutyme for det unge talent i opstarten, som har budt på flere mål og assist fra hans vedkommende. Derfor var det kun på sin plads, at vi tog en snak med ham efter opgøret.

”Jeg synes det var en rigtig god kamp. Vi får søgt dybt rigtigt meget i både 1.halvleg og 2.halvleg, og det er også noget, vi har snakket om inden. Det resulterer i, at vi scorer fire mål. Alt i alt, synes jeg det var en god kamp”, udtaler Tue.

Han er også tilfreds med opstarten, hvor han har bidraget med mange gode aktioner i træningskampene. Han sætter også ord på hans personlige indsats:
”Jeg synes egentlig, den har været fint, hvis man kigger på mål og assist. Men så meget tænker jeg ikke over det. Jeg ved godt, det er godt for mig, men alt i alt vil jeg have, holdet vinder”, siger det ydmyge stortalent.

Se hele interviewet her: