FC Fredericias topscorer og assistkonge, Christian Tue Jensen, var en skuffet herre efter søndagens kamp. Med en enkel scoring til udeholdet, som kom fra ham selv, så var det stadig ikke tilstrækkeligt til at tage sejren og hermed spille sig tættere på en top fire-placering.

Efter kampen talte vi med ham, og hvordan han oplevede kampen:

”Vi starter skidt ud, hvor vi spiller en rigtig dårlig 1.halvleg. Helsingør presser os, og de skal også roses for deres præstation, men vi spiller under niveau i halvdelen af kampen. Det bliver dog bedre i 2.halvleg, fordi vi kommer bedre med og har en bedre energi. Vi presser også på til sidst for at hente en udligning, men det var desværre ikke nok.”, siger Tue.

Han havde håbet på, at holdet kunne have kommet ud til kampen med samme intensitets- og energiniveau som hjemmeholdet. Her understreger han også, at det tætte kampprogram ikke kan bruges som undskyldning, da forholdene har været de samme for alle mandskaber.
”Vi skulle bare ud og have spillet det spil, som vi tidligere har vist i slutspillet. Her har vi givet holdene kamp til stregen og gravede flere sejre til os.”, uddyber han.

I samme ombæring spørges han ind til, hvordan han ser på sin egne præstationer i slutspillet, da han har været en nøglefigur for fredericianernes grundspil og ikke mindst kampene i oprykningsspillet:
”Jeg har jo bidraget med både mål og assist, hvilket jeg er glad for. Det har været godkendt, selvom man altid håber på at score flere mål og assistere holdkammeraterne, men det vigtigste er altid, at holdet klarer sig bedst.”

I slutspillets sidste to kampe venter oprykningsholdene, Viborg og Silkeborg, og derfor er det nogle opgaver, som kræver kollektive og individuelle toppræstationer fra fredericianerne. Det har nemlig tidligere i den her sæson vist sig, at netop disse opgør har været for store mundfulde for rækkens nummer fem, som i de indbyrdes kampe imod de overstående to hold har en dårlig stime. Tue håber derfor, at holdet kan rive den stime ned og vise, at de rødklædte tropper også kan følge med på et højt niveau:

”Vi har noget at bevise over for oprykningsholdene, da vi ikke kan stille os tilfredse med de foregående resultater, som vi har imod dem. Dem vil vi gerne slå og vise, at vi kan godt ramme det topniveau.”, slutter han af med at sige.