Fredericia hentede fjerde sejr ud af fem mulige, efter syv særdeles stærke minutter i første halvleg

Ni point var der til forskel på de to mandskaber, inden aftenens kamp i Hvidovre blev fløjtet i gang, men inden kampen havde både Mathias Gertsen og Michael Hansen sagt, at det ikke nødvendigvis var et udtryk for at Hvidovre er et dårligt hold.
Hvilket også kom fint til udtryk i kampen.

Men Fredericia var dog det mest dominerende hold på bolden i kampens første kvarter dog uden at blive farlige.

Kampens første kvarters mest iøjnefaldende situation faldt dog til Hvidovre, men ikke for det gode, nok nærmere for en diskussion af et potentielt straffespark, men det blev det dog ikke til.

FC Fredericia har forud for sæson fået proppet noget mere højde og drøjde i holdet og derved også øget chancerne for mål på standarder, og såmænd om det ikke skulle lykkes for Fredericia i kampen mod Hvidovre, hvor Erik Nissen hamrede en nedfaldsbold på hjørnespark ind til 0-1 efter 21 minutter.

Og der skulle ikke gå lang tid før FC Fredericia igen kom foran, da Anders Holvad med et flot soloridt med sine klassike kropsfinter satte sin direkte mand i Daniel Stenderup og ud fandt målets lange hjørne efter 25 minutters spil.

Og det var altså solide ti minutters spil fra FC Fredericias side, der sjældent har domineret så meget på så kort tid, da Nicolaj blot tre minutter efter Anders Holvads første mål, fandt selvsamme Holvad med et skarpt indlæg og bragte udeholdet på 0-3.

Hvidovre skiftede hurtigt to spillere efter Fredericias tredje scoring. Ind kom Oscar Buch og Sebastian Avanzini, der på dagen havde underskrevet sin kontrakt med Hvidovre.

Men Hvidovre var ikke helt uden chancer for at komme tilbage i kampen i resten af første halvleg. Først var det den tidligere prøvespiller i FC Fredericia, Sebastian Avanzini, som blev spillet helt fri Oscar Buch, men overplacerede sin inderside, og skød forbi mål.

I første halvlegs overtid var det så den anden indskifter, Oscar Buch, trykkede af mod Elias Olafssons mål, men Fredericia-forsvaret blokerede fint.

Christian Ege Nielsen byttede i pausen med Mathias Gertsen, og anføreren kom på banen til sin kamp nummer 254 for FC Fredericia.

Elias Rafn Olafsson har i løbet af sæson vist sin imponerende rækkevidde, når modstanderen har forsøgt at score på den stærke islænding, det forsøgte Mikkel Nøhr også at gøre i starten af anden halvleg, men det stoppede den lange nummer 21 altså.

I slutningen af anden halvleg fik Christian Ege Nielsen sit andet gule kort og blev derfor sendt i bad med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Anden halvleg havde ikke så meget fart på som den første, men det betød også en sikker sejr til FC Fredericia.

Startopstilling

Mål: Elias Rafn Olafsson

Forsvar: Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Tobias Anker – Nicolaj Ritter

Midtbane: Raphael Onyedika(Mathias “Malthe” Johannsen) – Mathias Gertsen(Christian Ege Nielsen) – Kristian Kirkegaard(Henry Uzochokwu) – Christian Tue Jensen – Dennis Høegh

Angreb: Anders Holvad(Alexander Jensen)

Bænken: Alexander Nybo – Lukas Enevoldsen – Mathias “Malthe” Johannsen – Agon Mucolli – Christian Ege Nielsen – Henry Uzochokwu