Til trods for at vi først lige er gået på sommerferie, så er forberedelserne frem mod den nye sæson allerede skudt igang.
Spillerne holder lige nu en velfortjent sommerferie inden at de møder ind d. 17 august, hvor opstarten til den nye sæson venter.

I opstarten vil der være tre træningskampe mod tre Superliga hold.
Torsdag d. 20 august kl. 13.00 i Haderslev imod SønderjyskE.
Fredag d. 28 august kl. 13.00 i Ikast imod FC Midtjylland.
Mandag d. 7 september september i Slagelse imod AC Horsens (VAR træningskamp).

Derefter venter den nye sæson af NordicBet Ligaen.
Vi ser frem imod et nyt format til den kommende sæson, hvor NordicBet Ligaen bliver afgjort med slutspil som vi kender det fra 3F Superligaen.
De 11 hold møder hinanden to gange, én gang hjemme og én gang ude. Efter de første 22 kampe deles NordicBet Ligaen op i to slutspil med seks hold i hver gruppe. Gruppe 1 kæmper om oprykning og gruppe 2 kæmper om at undgå nedrykning. Man tager de point med over i gruppen som man har spillet sig til i grundspillet.

Den nye sæson bliver sparket igang d. 13 september og løber frem til d. 20 december. Efter vinterpausen starter vi op igen i midten af februar og hele sæsonen afsluttes i slutningen af maj 2021.
Der tages dog forhold for ændringer af datoer grundet TV, streaming og landskampspauser.

Vi kan allerede i første runde af den nye sæson se frem imod et vaske ægte lokalbrag når vores naboer fra Kolding IF gæster Monjasa Park og runden efter får vi besøg af Fremad Amager på Monjasa Park.
Første gang at vi skal på udebane er når vi gæster Hobro IK i 3. runde af NordicBet Ligaen 2020/2021.

Se kampprogrammet nedenfor her: