Før morgendagens spændende opgør imod Silkeborg IF tog vi en snak med assistenttræneren, Thomas Ransborg, som taler om en selvtillidsfuld trup, søndagens modstander og et Monjasa Park med mennesker.

Det er nemlig et FC Fredericia-mandskab, der kommer med to sejre i bagagen, hvor det spillemæssigt har set godt ud. Defensiven har set solid ud, offensiven har foldet sig ud, og samlet set har holdpræstationerne været tilstrækkelige til at skrabe point ind på kontoen.

”Selvtilliden er noget helt anden i truppen, og humøret er højere, og troen på tingene er lidt større. Set fra de seneste to kampe, så har det været væsentligt bedre, end da vi startede.”, siger Thomas om den nuværende stemning i truppen.

Derudover kaster han et optimistisk blik mod morgendagens opgør, hvor fredericianerne slår dørene op for det mest formstærke hold i rækken, Silkeborg IF. De har set skarpe ud i foråret, hvor de har bygget en flot stime af sejre og en massiv pointhøstning, der gør dem til store oprykningskandidater i resten af slutspillet. Thomas ser det som en svær men ikke en umulig opgave at klare:

”Det bliver en intens kamp. Silkeborg er virkelig godt kørende. En uafgjort og resten sejre så der bliver kamp til stregen, men de har heller ikke mødt os endnu i foråret. Forhåbentligt kan vi byde dem op til dans, men det kræver også, at alle både individuelt og som hold lever op til deres allerbedste, fordi det er en god modstander, vi møder.”

Afrundingsvis knytter han nogle refleksioner til, at der i morgen igen må indtræde tilskuere på stadion. Det bliver også første gang, at FC Fredericia- fansene får set den nye tribune samt opleve nogle spillere, der endnu ikke har spillet over for de lokale i byen:

”Nu kan der endelig komme folk på stadion og folk på den nye tribune, og det glæder vi også rigtig meget til. Forhåbentligt kan det være med til at give noget energi til drengene, så vi kan præstere en god fodboldkamp.”, slutter assistenten af med.

Se interviewet her: