De seneste par måneder har hele FC Fredericia-truppen været hjemsendt fra træning, mens Nordicbet Ligaen har ligget stillet.

For de fleste af spillerne har det betydet mere tid sammen med familien. For den amerikanske angriber, Steven Enna, betød pausen, at han kunne komme en tur hjem til familien på den anden side af Atlanten.

”Den 20. marts tog jeg flyet hjem, hvor jeg kom i karantæne hjemme hos mine forældre. I den første tid efter jeg var kommet hjem, var mine forældre ekstra forsigtige omkring mig, fordi jeg havde været gennem lufthavne og været ude at flyve. Men det var dejligt at få hjemmelavet mad, og være sammen med mine forældre igen”.

Den første uge, som angriberen tilbragte hjemme i USA, blev brugt i familiens hus i Minnesota. Efter den periode, kunne han igen kommen udenfor huset, og blandt andet besøge sin kæreste, Summer.

Foruden det, at han kunne besøge sin kæreste, betød det også, at han kunne begynde at spille en smule fodbold igen.

”Vi var nogle stykker, som havde spillet sammen i college, som også var sendt hjem. Vi mødtes en 5-6 stykker, og trænede lidt sammen, så vi stadig kunne træne med en bold”.

Steven Enna er vokset op med fodbolden, og som barn blev han, ligesom så mange andre, trænet af sin far. Det var også tilfældet, da han var hjemme på besøg denne gang.

”Han elsker stadig at komme ud på banen. Han er stadig træner, men den high school, som han er træner for har heller ikke kunne spille. Så hver gang jeg er hjemme, tager han altid min bror og mig med ud og træne”.

Steven Ennas tid i hjemme i USA var fyldt med en usikkerhed om, hvornår han igen skulle rejse mod Fredericia. Han vidste godt, at han hver dag kunne risikere at skulle rejse hjem til Danmark, når spillerne igen blev kaldt tilbage til træning.

”I starten var det svært, men efterhånden som dagene gik, fik man en bedre fornemmelse for, hvornår der ville ske noget. Jeg var hele tiden i kontakt med gutterne, som kunne give mig opdateringer på, hvordan situationen var.”

Da april blev til maj, begyndte det at trække i Steven Enna efter igen at komme til at spille fodbold igen. Nu har han og resten af holdkammeraterne gået længe nok uden at spille kamp, så han glæder sig til at komme i gang igen. Forhåbentligt på søndag, hvor turen går til Hjørring og en kamp mod Vendsyssel FF.