Det så godt ud, da Steven Enna kastede sig frem og pandede Agon Mucollis indlæg i mål til 1-0 for FC Fredericia torsdag aften i Kolding.

Målet var det første af tre, som sikrede FC Fredericia en 2-1-sejr, og efter kampen var den amerikanske angriber ganske godt tilfreds med at score for anden gang mod Kolding.

“Det føles altid godt at score. Uanset om man score i sådan en stor kamp eller en hvilken som helst anden kamp, så er det den samme reaktion. Det er altid skønt at score mål. Jeg har heldigvis nogle gode spillere omkring mig, så jeg kan score mål.”

Steven Enna kom til FC Fredericia i sommerens transfervindue fra USA. Det er første gang, at han er i Europa, og de seneste dage har han haft besøg af sine forældre. De var naturligvis også til stede på Kolding Stadion, da Steven Enna scorede.

“Det har altid været en drøm at spille professionel fodbold, ligesom det altid er en drøm at score et mål, mens ens forældre er på stadion. Det var en drøm, som gik i opfyldelse. Jeg vil huske det øjeblik for altid, og det er jeg sikker på, at mine forældre også vil.”

Angriberens forældre havde fået en plads nede blandt Red Pride, som endnu en gang var mødt massivt op for at støtte. Noget, som Steven Enna var meget glad for.

“De kommer med så meget energi til kampen. De har været specielle hele sæsonen og især i et lokalopgør. De kommer med den energi, som vi skal bruge. Vi kan ikke takke dem nok.”

Hør hele interviewet med Steven Enna i videoen herunder: