Turen til Nykøbing blev en ganske god en af slagsen for FC Fredericia. Kampen blev nemlig vundet med hele 5-0 efter en flot præstation.

En af dagens helt store hovedpersoner var Steven Enna, som med et hattrick gjorde sit til, at det blev til en sejr. Efter kampen var amerikaneren glad for kampen.

“Det var noget helt specielt. For hvert niveau, som man spiller på, vil man gerne score et hattrick, og jeg var heldig nok i dag at lave mit første professionelle hattrick. Det var en drøm, som gik i opfyldelse. Det var specielt.”

Der var lidt tvivl om amerikanerens første mål, da det var svært at se, hvem der rent faktisk scorede. Oprindeligt blev Mathias Gertsen udråbt som målscorer, men det viste sig, at Steven Enna fik skulderen på.

Steven Enna er da også ude med ros til både Mathias Gertsen og resten af holdkammeraterne efter kampen.

“Alle løb ud og jublede med Mathias Gertsen, og jeg måtte desværre give ham de dårlige nyheder om, at det var mig, som havde scoret. Men uden hans gode bold, havde jeg aldrig scoret. Mine holdkammerater var generelt gode i dag. Jeg havde ikke scoret mine mål, hvis ikke det havde været for dem.”

Hør hele interviewet med Steven Enna i videoen herunder: