Efter 120 minutters spil fredag aften, blev ottendedelsfinalen endestationen for FC Fredericias deltagelse i Sydbank Pokalen.

Her måtte holdet se sig slået af Superligaholdet Silkeborg IF hjemme på Monjasa Park efter en kamp, som måtte ud i forlænget spilletid, efter gæsterne udlignede på den sidste berøring i den ordinære spilletid.

Der var derfor stor skuffelse at finde hos cheftræner Jonas Dal efter kampen.

“Det er en rigtig, rigtig ærgerlig følelse, som man står med. Det er en følelse af tomhed, fordi vi gør det rigtig godt, og spiller Silkeborg ud af brættet de første 20 minutter til en halv time. Vi bør komme meget mere foran end de 2-0 mål.”

Stadionuret havde rundet de 92 minutter, da Nikolaj Ritter sparkede bolden ind til 3-2 for FC Fredericia. Alle troede, at sejren var sikret, men en sen udligning forpurrede festlighederne. Det er især det, som sætter sig hos FC Fredericia.

“Det er jo derfor, at man står med den der kæmpe store skuffelse. Man tror næsten ikke på det, når man lige har jublet så meget over det og man er kommet foran 3-2. De får det her hjørnespark, og header den ind ved bagerste stolpe. Det kan vi blive ved med at ærgre os gule og grønne over. Det er pisse ærgerligt og næsten uudholdeligt.”

Nu er FC Fredericia så ude af Sydbank Pokalen. Nu kan al fokus lægges i NordicBet Ligaen, men Jonas Dal er enormt ærgerlig over, at det blev til et nederlag fredag aften.

“Vil ville så gerne have været videre her. Vi ville så gerne have kunne se frem mod, at vi skulle spille en eller anden sjov kamp på den anden side af nytår. Sådan er det ikke nu. Spillerne ville også gerne have været videre og er mega skuffet.”

Hør hele interviewet med Jonas Dal i videoen herunder: