Efter en shaky start fandt FC Fredericia målformen og skød hjemmeholdet ud af Hancock Arena.

Det var en ikke nogen stor kamp, der udspillede sig på Hancock i løbet af de første tyve minutters spil. Hverken fra FC Fredericia eller hjemmeholdet fra Skive, men det var dog hjemmeholdet, der havde startet bedst og havde produceret de fleste chancer, men holdets afslutninger manglede kvalitet, og skabte aldrig rigtigt problemer for Elias Rafn Olafsson.

Fredericia var dog ikke uden chancer, men ligesom Skive, så manglede Michael Hansens tropper kvalitet i deres afslutninger.

Inden kampen havde Michael Hansen udtalt, at man skulle forsøge at sætte spillet, også selv hvis banen mindede mere om en mark end en fodboldbane, som græsbaner har det med at gøre i slutningen af november.

Alligevel havde FC Fredericia flere episoder, hvor de med fine kombinationer kom igennem Skive-forsvaret.

Skive IK ville uanset resultatet af dagens kamp også indtage rækkens sidsteplads, men som Michael Hansen havde sagt inden kampen, så afspejler klubbens placering i tabellen ikke helt spillet på banen. For Skive spiller tætte kampe, og kunne godt have stået med flere point på kontoen end blot de tre, der stod der inden dagens kamp.

Det var også Skive, der stod for kampens første helt store chance efter 25 minutters, da hjemmeholdets Thomas Santos efter en flot solotur trykkede af uden for feltet, og tvang Elias Rafn Olafsson til strække sig og sende bolden til hjørnespark. En chance, hvor Skive sagtens kunne være kommet foran.

Og selvsamme Thomas Santos stod for kampens anden store chance. Manden, der også scorede sidst Skive og FC Fredericia mødte hinanden, havde igen været på en flot solotur, og trak ind i banen, så han kunne afslutte med sit højreben, og igen måtte Elias Rafn Olafsson strække sig helt, for at afværge situationen.

Men selvom Skive var holdet med de største og fleste chancer, så var det altså FC Fredericia, der bragte sig først foran i kampen, da Kristian Kirkegaard havde drevet bolden fremad på en mindre omstilling, og efter lidt klumpspil i toppen af Skives målfelt fik Agon Mucolli fat i bolden, og kunne med et tørt spark bringe FC Fredericia foran med 1-0 efter små 41 minutters spil.

Første halvleg bød altså på store chancer til Skive, men også kynisk FC Fredericia-hold, der greb chancen, da den kom.

Anden halvleg startede godt set med FC Fredericia-briller, blandt andet ved da Dennis Høegh efter et hjørnespark var tæt på at gøre det til 2-0 med saksespark.

Kort tid efter var både Agon Mucolli og Christian Tue Jensen tæt på at udbygge føringen, da der var skydetelt i Skives målfelt.

Og som starten af anden halvleg indikerede, så var det også Fredericia, der fik scoret igen, da Agon Mucolli blev dobbelt målskytte efter 55 minutters spil, da den lille kantspiller trak ind i banen som en anden Ajren Robben og sparkede kuglen hårdt og præcist over i højre målhjørne, og dermed stod der 2-0 til FC Fredericia.

Michael Hansen havde inden kampen snakket om, at netop den individuelle kvalitet ville blive afgørende mod Skive, og den del beviste Agon Mucolli i den grad med to flotte mål fra hans fod.

Og efter Agon Mucollis scoring tog det fart for FC Fredericia. Flot samspil mellem Dennis Høegh og Christian Tue Jensen gjorde, at den unge offensivspiller blev helt fri med målmanden, og med en resolut afslutning kunne gøre det til 3-0 til FC Fredericia efter 61 minutters.

Michael Hansen har efterlyst, at FC Frederica blev bedre til at afgøre kampene, så man ikke behøvede at krige den hjem til sidst, og det gjorde FC Fredericia i høj grad.

Kort tid efter sit første mål i kampen dukkede Christian Tue Jensen igen op i Skives felt, og forøgede føringen til 4-0.

Scoringen til 4-0 punkterede kampen, ligesom Michael Hansen havde efterlyst. To mål af både Agon Mucolli og Christian Tue Jensen gjorde arbejdet for FC Fredericia.

Agon Mucollis to scoringen sendte ham også op på toppen af klubbens interne topscorerliste.

Næste opgave FC Fredericia lyder på hjemmekampen mod Hvidovre IF hjemme på Monjasa Park søndag den 6. december.

Startopstilling:

Mål: Elias Rafn Olafsson

Forsvar: Mikkel Knudsen – Erik Nissen – Mathias “Malthe” Johannsen – Nicolaj Ritter(Henry “Uzo” Uzochokwu 86′)

Midtbane: Raphael Onyedika – Alexander Jensen – Kristian Kirkegaard(Mathias Gertsen 63′) – Christian Tue Jensen – Agon Mucolli(Lukas Enevoldsen 86′)

Angreb: Dennis Høegh(Justin Shaibu 64′)

Bænk: Alexander Nybo – Lukas Enevoldsen(Agon Mucolli 86′) – Tobias Anker – Henry “Uzo” Uzochokwu(Nicolaj Ritter 86′) – Mathias Gertsen(Kristian Kirkegaard 64′) – Justin Shaibu(Dennis Høegh 64′)