I vinters kom Samson Iyede til klubben fra Fremad Amager, hvor han nåede at spille 70 kampe og score 18 mål på tre år. Det er et talent, som har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland, før han drog på udlandseventyr I Estland og senest i Belgien, som blev til et kortidslån grundet corona-situationen. FC Fredericia fik dog muligheden for at hente ham i januar-måned, selvom at den oprindelige aftale var, at han først skulle komme efter den her igangværende sæson. Spilleren selv er dog mere end tilfreds med, at han allerede nu tørner ud i de røde farver:
”Det har været rigtig godt at komme til klubben. Min første tid har været god og lærerig, hvor jeg har forsøgt at vise træneren og klubben, hvilken slags spiller jeg er. Og her har det vist sig at være et godt match, da Michael (FC Fredericia-træner) har vist mig tillid og givet mig en del spilletid.”, siger den lynhurtige offensive spiller.

Han drømmer om at opnå store ting med FC Fredericia og give klubbens tilhængere nogle uforglemmelige oplevelser. Hans kontrakt gælder også frem til 2023, og derfor har han et par sæsoner til at skabe gode resultater med klubben, hvilket er målet for den 23-årig nigerianske fodboldspiller. Derudover ser han det her slutspil som vigtigt til trods for den manglende chance for at rykke op, da det handler om at sætte et ordentligt punktum for sæsonen:

”Vi skal bruge den her periode på at udvikle os både kollektivt og individuelt. Det har vi rig mulighed for, når vi kan spille frit og uden det store pres, som der havde været, hvis vi skulle kæmpe om oprykningen. Vi skal derfor bruge den her sæson til at styrke os til den kommende sæson, og det er vores store motivation.”, siger Samson.

Derudover kan han beskrives som en fysisk stærk offensiv spiller med en god sparketeknik, hvilket han glæder sig til at vise over for FC Fredericias-tilskuere.