I sidste uge fik fredericianerne den værst mulige start på forårssæsonen, da det blev til et nederlag på 4-0 til Viborg. Derfor er der en masse at revanchere, når Esbjerg kommer til Monjasa Park på søndag. Det er endnu et tophold, som FC Fredericia skal dyste mod i kampen om at hive tre vigtige point inden slutspillet. Kampen mellem de to jyske hold på søndag klokken 14 forventes at være målrigt, hvis man ser på de seneste fire indbyrdes opgør mellem dem. Ligheden mellem de to hold er, at de er garant for god og direkte offensiv fodbold med afsæt i mange mål.

En af de profiler, der ikke var med i sidste uge, var Nicolaj Ritter. Vi tog en snak med forsvarsspilleren for at høre om, hvordan han betragtede fredagens kamp, til trods for hans manglende deltagelse i opgøret. Derudover kommer han ind på, hvordan holdet skal rejse sig til søndagens kamp mod Esbjerg.

Han kommer ind på, at holdet lavede en masse personlige fejl mod Viborg, hvilket var udslagsgivende for kampresultatet. Han mener også, at det har været sundt for holdet at spille på en rigtig græsplæne, da holdet primært har trænet på kunstbaner i opstarten.

I den her uge forbereder holdet sig på at undgå fejlene fra sidste opgør, især når man møder et formstærkt Esbjerg med en flot udebanestatistik:
”Der er nogle små justeringer, som trænerteamet har kigget på, som vi skal gøre bedre. Det er dem, vi har fokuseret på. Eksempelvis de individuelle ting”, siger Ritter.

Se hele interviewet her: