Pressekontakt

FC Fredericia glæder sig til at byde jer velkommen på Monjasa Park til en spændende sæson i landets næstbedste række. For at sikre de bedst mulige forhold for alle medier, vil vi bede jer akkreditere jer via en mail til presse@fcfredericia.dk, inden kl. 12 dagen før kampen spilles.

På kampdagen kan du ved henvendelse i billetvognen foran hovedindgangen til Monjasa Park få udleveret adgangsbillet, samt info om dagens kamp. Er du fotograf, bedes du skrive det i mailen, så vil du få udleveret en pressevest, som du kan aflevere i mixedzone efter kampen.

Lågen ned til spillertunellen vil blive åbnet af en kontrollør umiddelbart efter at spillerne har forladt banen. FC Fredericias pressemedarbejder vil være til stede i mixedzone og modtage interviewønsker. Du kan også sende en mail dagen før med navn, medie og hvilken spiller du ønsker.

De nye retningslinjer giver os mulighed for at yde den bedst mulige service, så alle medier hurtigt får afviklet interview med den/de spillere de ønsker, og vi sikrer en ensartet behandling af alle medier.

Har du spørgsmål bedes du kontakte vores pressemedarbejder på mail presse@fcfredericia.dk