Onsdag klokken 17.00 stod den igen på fodbold i Nordicbet Ligaen for FC Fredericia, da turen gik en tur til Sjælland hvor HB Køge tog imod.

På mål havde Jonas Dal valgt Alexander Nybo, mens forsvaret bestod af Jacob Buus, Christian Ege, Mathias Johannsen og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane var Andreas Oggesen og Victor Torp, mens kanterne blev besat af Agon Mucolli og Kristian Kirkegaard. Helt fremme lå Dennis Høegh, med Mathias Gertsen lige bag sig.

Der var kun lige spillet halvandet minut, da hjemmeholdet bragte sig foran med 1-0. Et gennembrud på højresiden havnede for fødderne af Martin Koch Helsted, som lagde den forbi Alexander Nybo.

I de første fem minutter var det hjemmeholdet som sad på tingene, og vandt de fleste dueller. Herefter kom FC Fredericia bedre med i kampen, og et frispark begået mod Dennis Høegh blev godt sparket af Victor Torp, men HB Køge-målmanden, Kevin Mendoza, klarede den i to forsøg.

Spillet flød nu noget bedre for FC Fredericia, efter et kvarter spil var Agon Mucolli tæt på. Han modtog volden fra Victor Torp i venstre side af feltet. Hans afslutning blev dog blokeret af en forsvarsspiller.

Da der var spillet 28 minutter, var det så Dennis Høeghs tur til at få en fin mulighed. Et flot indlæg fra Jacob Buus ramte angriberen til et helt frit hovedstød midt i feltet. Hans forsøg røg dog et stykke forbi mål.

Få minutter senere var Andreas Oggesen på spil. Han fik bolden midt på HB Køges banehalvdel og tog bolden med frem. Han blev ikke presset og forsøgte sig derfor med venstrebenet fra kanten af feltet. Hans forsøg blev puffet over målet af målmanden.

Efter 34 minutters spil lykkedes det så endeligt. Mathias Gertsen fandt med en flot aflevering Victor Torp på kanten af feltet. Han tog en berøring og fik bolden med ind i feltet. Her afsluttede han med venstre fladt i modsatte hjørne og udlignede.

Efter udligningen var det en meget lige kamp, hvor begge hold havde perioder med boldbesiddelse. Tættest på en scoring var hjemmeholdet, men de to hold gik til pause ved stillingen 1-1.

Midtvejs i første halvleg slog Alexander Nybo sig, da han løb sammen med en HB Køge-spiller. Derfor måtte han forlade banen i pausen, for at gøre plads til Andreas Raahauge.

Anden halvleg var kun fire minutter gammel, da FC Fredericia bragte sig foran. Jacob Buus sendte et godt indlæg ind foran mål, som Dennis Høgh fik prikket til. HB Køge-målmanden klarede den, men gav en ripost, som Agon Mucolli kom først på og sparkede i nettet.

Hjemmeholdet pressede på efterhånden som halvlegen skred frem. Et par gange måtte den indskiftede målmand, Andreas Raahauge, i aktion. Det klarede han fint.

Med 24 minutter tilbage foretog Jonas Dal yderligere to udskiftninger. Anders Holvad og Steven Enna kom på banen. De erstattede Kristian Kirkegaard og Dennis Høegh.

Seks minutter senere blev Jacob Buus noteret for FC Fredericias første advarsel, da han lavede et frispark på kanten af feltet. Bolden blev af et par omgange afvist af FC Fredericia.

En udligning for hjemmeholdet blev det også til. Jubril Adedej modtog bolden i feltet, og sendte den hårdt og fladt i nettet.

Kort efter foretog FC Fredericia en udskiftning mere. Her kom Martin Mikkelsen på banen i stedet for Agon Mucolli.

Spillet på banen bølgede frem og tilbage, men ingen af de to hold formåede at omsætte det til chancer, når de en gang imellem var nede ved modstanderens felt.

Ind til de sidste fem minutter kom Lukas Enevoldsen. Han erstattede Mathias Gertsen, hvilket betød, at Christian Ege blev rykket op på midtbanen.

To minutter inde i overtiden var Steven Enna for første gang tæt på. Han fik bolden på kanten af feltet, tog den ned med brystet og trykkede af. Dog et stykke over mål.

Mere blev det ikke til i kampen, som dermed endte 2-2.

Næste kamp for FC Fredericia er på lørdag, hvor Fremad Amager kommer på besøg på Monjasa Park.