I morgen går det løs igen i 1.division, hvor der er point på spil. Her skal FC Fredericia tage hul på seks kampe i grundspillet, før holdene i rækken deles op i to puljer. Første modstander for FC Fredericia bliver førerholdet, Viborg FF, som har ligaens bedste hjemmebanestatistik og været stærke i efteråret. Derfor er der lagt op til en rigtig vigtig kamp for begge mandskaber, som begge kæmper om point til oprykningsspillet. Oftest er kampene nervepirrende og tætte, når disse to hold møder hinanden, så det er en cheftræner, der glæder sig til kampen:
”Vi glæder os til at komme i gang. Så det kriller lidt i maven både hos træneren og hos spillerne for at se, hvor vi står henne lige nu”, siger Michael Hansen.

Herudover glæder han sig til at byde viborgenserne op til dans, hvor han hæfter sig ved deres gode form. Her bliver det især standardsituationer og spillernes spændingsniveau, der bliver vigtige faktorer for kampens forløb, hvis man spørger FC Fredericias cheftræner:
”Det er en spændende udfordring for os, hvor det bliver en fysisk kamp. Vi håber, at vores spillere er frie og har det rette spændingsniveau til at kunne toppræstere”, udtaler Michael Hansen.

I interviewet kommer han også ind på, hvordan de nye spillere har været i opstarten, samt hvordan de skal bidrage både individuelt og kollektivt til forårssæsonen. Herudover mener Michael Hansen, at Viborg er storfavoritter til opgøret, dog er det en god udfordring for fredericianerne at starte ud med sådan en kamp for at måle sig med de bedste i rækken. Se hele interviewet her:

Kampen spilles i morgen på Energi Viborg Arena klokken 19, hvor der er mulighed for at se den enten på Viaplay eller TV3 Sport.