Slutspillet er for alvor sat i gang, hvor FC Fredericia helt identisk med de første kampe i foråret også skal starte med samme modstandere, nemlig Viborg og Esbjerg. Det blev til nederlag 2.påskedag mod sidstnævnte klub, dog skal FC Fredericia ud og præstere en solid indsats, ifølge Michael Hansen, for at ikke få deja vu fra grundspillet.

”Vi har kvalificeret os til det her oprykningsspil, og det er vi selvfølgelig rigtig glad for. Det giver selvfølgelig en masse udfordringer, i forhold til de kampe vi har. Der er nogle hold, hvor vi skal stå på tæerne, men det bliver virkelig lækkert igen, ligesom i mandags at møde et hold, der spiller om oprykningen til superligaen.”, udtaler Michael.

Derudover udtaler Michael Hansen, at det kræver en præstation fra både trænerstaben og spillerne for at tage point med hjem fra rækkens førerhold, Viborg FF.

”Vi skal både præstere på bænken og på banen, både kollektivt og individuelt. Vi skal have indsatsen med ligesom i mandags til trods for resultatet.”, uddyber cheftræneren

De har i denne sæson været ubesejret, hvor især deres hjemmeform har været på et stabilt og kontinuerligt niveau. I deres sidste tre hjemmekampe har de haft et gennemsnit på 2 mål per kamp, så derfor bliver det mindst lige så svær opgave for fredericianerne, som det var i mandags.

”Jeg synes, Viborgs presspil er blevet fornyet og blevet rigtig stærkt. Så det bliver en spændende og en god udfordring for os. Vi skal spille uden om et velorganiseret og godt pres. Der er nogle ting, vi skal prøve at undgå, men vores mindset er mest, hvad skal vi prøve at opnå deroppe.”, siger han. Derudover hæfter han sig ved, at der ikke begås samme individuelle fejl som i sidste opgør mod Viborg, hvor det blev til et nederlag på 4-0. Til sidst taler han om skadesituationen i truppen, hvilket du kan høre mere om lige her: