FC Fredericia skal bruge point for at holde sig i top seks-kampen, selvom at kommende test ikke er den letteste. Det bliver nemlig et opgør mod en direkte konkurrent i midten af tabellen, Fremad Amager, som også higer efter væsentlige point. Vi snakkede derfor med cheftræneren op til kampen for at få vurderet kommende modstander, forventningerne til opgøret og ikke mindst fredericianernes nuværende status.

Cheftræneren kommer i interviewet ind på, hvor meget holdet har at spille for samt betydningen af Fremad Amager-kampen.
”Vi har dyb respekt for Fremad Amager, som er et rigtigt godt hold – og specielt et godt hjemmehold. Der er mange ting at holde øje med for vores spillere. Og jeg synes, vi er i en opadgående kurve, og derfor glæder jeg mig til at se, om vi kan fortsætte den del af det.”, udtaler Michael Hansen.

FC Fredericia kommer til opgøret med 28 point i bagagen, hvor holdet senest fik uafgjort mod et stærkt Hobro-mandskab, mens det blev til en sejr over Superliga-mandskabet, AC Horsens, i en træningskamp. I mellemtiden har Fremad Amager været i aktion i pokalturneringen, hvor det endte med et nederlag til sjællænderne mod Sønderjyske. Det kan komme FC Fredericia til gode, da Fremad Amager har haft mindre forberedelse til søndagens kamp:
”De har været i Sønderjyske og spille, og de er sikkert 100% klar til på søndag. Men selvfølgelig har den kamp haft indflydelse på den enkelte spiller, og så må vi se, hvad de kommer med.”, uddyber cheftræneren.

Afslutningsvis kommer han ind på, hvordan den kamp kommer til at definere top seks-kampen, og det kan du se lige her: