Vi snakkede med Oliver Sørensen efter nederlaget til Viborg, hvilket var et opgør med to forskellige halvlege fra hjemmeholdet. FC Fredericia startede kampen med en masse energi og et højt intensitetsniveau, hvilket udmøntede sig i mange muligheder og fine kombinationer. Dog manglede den sidste skarphed foran målet, og det var en af årsagerne til, Viborg holdt nullet i kampen. Det unge talent analyserede også kampen på samme måde:

”Jeg synes, at det er en kamp, hvor vi er godt med i. Vi starter rigtig fint ud og burde egentlig også komme foran, synes jeg. Efter starten af opgøret så bliver det en mere lige kamp, og så er det klart, at når de scorer lige før pausen, så er det en øv-følelse, man står med. Det er dog et godt hold, vi møder, der har rutine og kvalitet.”

Desuden trak udeholdet tempoet ud af kampen ved at besidde sig på bolden og spille klogt, som fik de fredericianske spillere til at løbe meget mere efter bolden. Det er rutinen og kvaliteten, som Oliver referer til, der præger viborgenserne spillespil og måde at gribe kampen an på. Derfor blev hjemmeholdet også trætte i løbet af opgøret, og det havde den betydning, at FC Fredericia aldrig blev helt farlige i kampen sidste 45 minutter:

”Det bliver en åben kamp, som bølger frem og tilbage. Vi bliver måske trætte før dem, og de har bolden en del mere, end vi har, så vi løber mere efter den. Jeg tror, vi kan se, at vi bliver mere trætte i 2.halvleg, og de har mere overskud i og med, at de også fører 3-0. ”, udtaler Oliver.

I interviewet kommer han også ind på, hvordan han klarede det på en uvant position. Han var nemlig omskolet til wingback, hvilket var anderledes i forhold til hans normale midtbaneposition. Derudover reflekterer han over den kommende opgave, hvor Silkeborg IF venter.

Se hele interviewet her: