Oliver Sørensen var i Esbjerg-kampen tilbage efter en skade, der har holdt ham over en længere periode. Han har siden ankomsten i vinters blot spillet en turneringskamp i FC Fredericia-trøjen, og derfor var han super glad for at være tilbage 2.påskedag til trods for kampens resultat:
”Det var dejligt at være tilbage, selvom jeg ikke har trænet så meget. Det er godt at være i gang igen, og jeg kunne godt mærke, at tempoet var højt, så jeg skulle lige vænne mig til det. Men det er dejligt at få chancen igen.”, udtaler det unge midtbanetalent.

Derudover var hans comebackkamp ikke den kønneste fodboldkamp, hvor omstændighederne gjorde det svært for begge mandskaber. Dog hæfter han sig ved de positive ting, som hjemmeholdet viste i slutspillets første kamp:
”Vi har nogle okay perioder på bolden, og vi har også vores chancer. Så vi står lidt skuffet bagefter, og vi føler, vi godt kunne få mere med.”, siger Oliver.

I interviewet kaster han også et blik på kommende modstander, Viborg, som tidligere i foråret slog fredericianerne meget overbevisende. Derfor forventer midtbanetalentet, at det bliver en spændende og udfordrende opgave, som spilles lørdag.

”Vi skal forvente en svær kamp igen. Ude mod Viborg er altid svært, men det vigtigste er egentlig, at vi får restitueret ordentligt, så vi er klar til den kamp. Men nu skal vi lige lægge den her kamp på hylden, og så tager vi Viborg (kampen) senere på ugen.”, slutter han af med at pointere i interviewet.

Se det hele her: