FC Fredericias sidste kamp i 2019/-20-sæsonen, en hjemmebanekamp mod Nykøbing FC, skal spilles allerede i morgen, torsdag den 23. juli, klokken 18.00.

Når den kamp er afviklet, kan FC Fredericia-spillerne gå på sommerferie – næsten et år efter sæsonens først kamp. Det har altså været en lang sæson, som nu snart er ovre. Det er noget, som Andreas Oggesen ser frem til.

“Det har været en lang sæson. Det er jo ikke fordi vi har spillet flere kampe, end vi plejer. Det har bare været over en længere periode, hvor vi har holdt nogle længere pauser. Og så har det været et hårdt program efter Corona-pausen. Det har været hårdt ved os spillere.”

Før Andreas Oggesen og holdkammeraterne dog helt kan gå på sommerferie, skal der spilles en sidste kamp. Den kamp bliver sæsonens sidste på Monjasa Park.

Selvom begge hold kender deres skæbne, FC Fredericia bliver nummer tre, mens gæsterne er rykket ned, forventer Andreas Oggesen en god præstation.

“Som du siger, så har vi ikke så meget at spille for. Og så alligevel. Vi er professionelle sportsfolk, og vi vil gerne vinde. Vi vil gerne give fansene og tilskuerne en god oplevelse og slutte sæsonen på en god måde. Vi føler, at vi har masser at spille for. Vi vil gerne slutte sæsonen på en god måde, og det er det, vi spiller for.”

Hør hele interviewet med Andreas Oggesen i videoen herunder: