Når vi d. 2. juni spiller sidste hjemmekamp imod Hobro IK på Monjasa Park, så er det samtidig et farvel til Mikkel Wohlgemuth og Ronnie Schwartz.

Mikkel Wohlgemuth kom til FC Fredericia i sommeren 2022 fra Vendsyssel FF, og siden da er det blevet til 60 kampe i den røde trøje med fem mål til følge.

”Efter to gode år i FC Fredericia er vi blevet enige om at stoppe samarbejdet efter sæsonen med stor respekt for hinanden. Det har været mine to bedste år i forhold til spilletid, og jeg har været en stor del af de sidste halvanden år med rigtig mange opture, specielt i denne sæson.
2023 som kalenderår var fantastisk, med blandt andet 11 kampe uden nederlag og en 2023/2024 sæson med top seks og pokalsemifinale. Det er et flot punktum at sætte for min tid i FC Fredericia.

Jeg vil gerne sige tak til mine holdkammerater, stab, administration, frivillige, fans og alle i og omkring FC Fredericia for nogle fantastiske år.

Jeg vil gøre alt for at vi kan slutte sæsonen bedst muligt af, inden vi går hver til sit og jeg glæder mig til at sige at sige et sidste farvel efter Hobro kampen d. 2. juni.”, slutter Mikkel Wohlgemuth.

”Mikkel har været en af de bærende kræfter igennem de sidste to sæsoner, efter at han kom fra Vendsyssel. Hos os har han spillet kontinuerligt, og han har haft stor aktie i de gode resultater i denne sæson, ligesom han i sidste sæson sammen med resten af truppen fik rejst klubben fra et forfærdeligt efterår 2022.
Mikkel var med til at løfte os ud af nedrykningsfare og derefter var han med til at gøre os ubesejret i de sidste 11 kampe og slutte som nummer 7.
Begge parter har været glade for samarbejde, men begge parter er også enige om at vi ikke fortsætter samarbejdet”, slutter direktør Stig Pedersen.

Udover Mikkel Wohlgemuth siger vi også farvel til Ronnie Schwartz.

”Ronnie tiltrådte FC Fredericia i slutningen af marts, og han har med sit engagement, gode humør og professionalisme været en gevinst for FC Fredericia de sidste par måneder. FC Fredericia vil gerne sige tak til Ronnie for sin tid i FC Fredericia, og vi ønsker ham samtidig alt muligt held og lykke fremover.”, slutter direktør Stig Pedersen.

Ronnie har indtil videre spillet syv kampe for FC Fredericia.