På vegne af FC Fredericias ungdoms akademi, FC Fredericia Ungdom, er vi stolte af at kunne meddele, at vi har modtaget 2 stjerner i Dansk Boldspil-Union (DBU) licens. Denne anerkendelse er et vidnesbyrd om vores fortsatte engagement i at udvikle unge talenter.

Samtidig er FC Fredericia Ungdom det akademi i Danmark, som har taget det største spring på ranglisten med hele ni placeringer.

DBU’s licenssystem vurderer klubber på en række kriterier, herunder træningsfaciliteter, uddannelse og udvikling af spillere, trænere og administrative strukturer. At modtage 2 stjerner er en anerkendelse af det hårde arbejde og den professionalisme, som hele akademiet – fra spillere og trænere og ledelse – udviser hver dag.

“Vi er utrolig stolte over at have modtaget denne anerkendelse fra DBU,” siger akademichef, Stephan Nyrup. “Det er en refleksion af den kollektive indsats og dedikation, som vores trænere, spillere og ledelse de sidste to år har lagt i at skabe et miljø, hvor unge talenter kan udvikle sig både på og uden for banen. Vi er dog langt fra færdige og vi fortsætter med at arbejde hårdt, blandt andet er vi ved at se ind i en strategi, der skal optimere vores faciliteter.”

Akademiets succes er et resultat af et stærkt samarbejde mellem vores professionelle trænere, ledere og frivillige, som alle deler en fælles vision om at fostre næste generation af fodboldstjerner. Vi er særligt stolte af vores unikke programmer, der ikke kun fokuserer på sportslige færdigheder, men også på personlig udvikling, uddannelse og trivsel.

“At opnå 2 stjerner i DBU-licenssystemet er ikke kun en fejring af vores nuværende præstationer, men også en opmuntring til at fortsætte med at forbedre os og stræbe efter højere standarder,” tilføjer Stephan Nyrup, Akademichef “Vi ser frem til at bygge videre på succesen og fortsætte med at levere kvalitetstræning og udviklingsprogrammer for vores unge spillere.”

Vi vil gerne takke alle vores spillere, trænere, forældre for deres vedvarende støtte og dedikation. Dette havde ikke været muligt uden deres indsats og engagement. Vi ser frem til at fortsætte udviklingen af vores akademi sammen med jer.