Efter at FC Fredericia i sidste uge sagde farvel til Anders Clausen som assistent træner, så kan vi allerede nu præsentere at vi har lavet en 2-årig aftale med 33-årige Christian Ege, som vender tilbage til FC Fredericia som assistenttræner, og dermed samtidig også stopper sin aktive karriere som professionel fodboldspiller.

”For FC Fredericia er det en vigtig tilgang, da vi først og fremmest styrker trænerteamet med en lokal fæstningsdreng og tidligere anfører med over 300 kampe for FC Fredericia. Derudover har det altid ligget i kortene at Christian og FC Fredericia igen skulle arbejde sammen, grundet Christians lokale forankring og tidligere betydning for FC Fredericia. At det allerede sker efter kun to år væk fra FC Fredericia er glædeligt.
Christian har tidligere haft en stor rolle i klubben som anfører og spiller, og vi ser et stort potentiale i ham som træner. Han har en stor passion for faget, hvilket er blevet styrket de sidste to år i Århus Fremad, hvor han har arbejdet som spillende assistenttræner. Århus Fremad ligger i skrivende stund til oprykning til NordicBet Ligaen.
Udover at vi får en særdeles kompetent assistenttræner, så får vi også en ”FC’er” tilbage i klubben, som altid har repræsenteret FC Fredericia på bedste vis.”, siger direktør Stig Pedersen.

Christian Ege har tidligere spillet i FC Fredericia i mere end 10 sæsoner og har 310 kampe for FC Fredericia.