FC Fredericia siger farvel til Marcin Kowalczyk, som efter to år som stopper som målmandstræner i FC Fredericia.
Marcin har været tilknyttet FC Fredericia ved siden af sit job som målmandstræner i FC Midtjylland, hvor han fremover vil blive tilknyttet på fuld tid.

”Marcin har været ansat i FC Fredericia i to år, hvor han delt tiden mellem FC Midtjylland og FC Fredericia. Vi skylder en stor tak til Marcin for den professionelle indsats han har leveret med de målmænd vi har haft, specielt Valdemar Birksø, som han har arbejdet tæt sammen med og senest Frederik Mehder og Mattias Lamhauge.
Han er en ung målmandstræner med stort potentiale, og fra næste sæson går alt hans tid til FC Midtjylland, hvilket understreger den udvikling han har gennemgået og potentiale.”, siger direktør Stig Pedersen.

FC Fredericia ønsker Marcin alt det bedste i fremtiden, og vi er sikker på at han går en stor træner karrierer i møde. Marcin har sidste arbejdsdag i FC Fredericia ved sæsonens sidste turneringskamp d. 2 juni i mod Hobro IK på Monjasa Park.

Med Marcins farvel til FC Fredericia, så efterlader det samtidig en plads i trænerteamet. Denne plads er allerede blevet besat af en gammel kending, nemlig vores tidligere målmand Carsten Christensen.

Carsten har som spiller været aktiv i FC Fredericia fra 2008 – 2011, hvor han spillede 49 kampe for FC Fredericia. Herefter skiftede han til AAB, hvor han blandt andet blev dansk mester og pokalmester.

”Vi har ansat Carsten, som vi kender særdeles godt fra sin tid i FC Fredericia, og han kender os godt som klub. Han har haft en flot karriere som målmand i fodboldens verden, og vi glæder os over at en tidligere FC Fredericia spiller indtræder i trænergruppen fra den kommende sæson. Vi er overbeviste om at han vil passe godt ind i dagligdagen i klubben.”, siger direktør Stig Pedersen.

Carsten Christensen tiltræder trænerteamet når spillerne starter op på den nye sæson d. 20 juni.