Tidligere i dag lykkedes det for FC Fredericia at få vendt skuden fra de tidligere træningskampe, da norske HamKam blev besejret med 1-0.

Vores seneste ankomne spiller, Christian Gammelgaard, blev kampens eneste målscorer, da han fra kanten af feltet sparkede den fladt ind.

Vi kan glæde os over at en del spillere fik mange minutter i benene i dag. Frederik Mehder så hele kampen fra bænken, samt Patrick Egelund og Mikkel Wohlgemuth sad dagens kamp over.

“Kampen var i mod en modstander på et rigtig godt niveau, men vi steppede også op i forhold til niveau, hvis vi sammenligner med de andre træningskampe vi har spillet i januar. Dermed fik vi en rigtig fin sparring.

Det var meget positiv at hele vores trup holdt igennem hele kampen.
Både dem som startede inde og dem som kom ind, holdte niveau både offensivt og defensivt hele kampen, hvilket var rigtig dejligt.

Det er fantastisk når man har trænet fire-fem dage og så den første kamp kommer, hvor man kan se at mange ting hænger sammen, som vi gerne vil have det. Alt fra defensiv struktur til pres og boldomgang var rigtig godt i dag.

Vi så dog også de steder vi skal sætte mere fokus på, som f.eks. standardsituationer, men det har vi så muligheden for at rette op på de kommende dage, inden at vi spiller på søndag i mod FC Kaysar.

Alt i alt, så kommer vi med mange dage i træk med belastning og kommer godt igennem kampen i dag som gruppe og vi står godt. Selvfølgelig er folk belastet, men inden for en acceptabel grænse. Vi er blevet bekræftet i, at vi er kommet os over vores mindre gode januar måned og nu kigger vi frem ad.”, slutter Michael Hansen.