FC Fredericia har i dag solgt Tobias Bach til Superligaklubben AGF.

Tobias Bach kom til FC Fredericia i sommeren 2023 fra 3. divisions klubben VSK Aarhus, og nåede derfor kun at spille et halvt år i FC Fredericia, selvom hans kontrakt først udløb i sommeren 2026.

”Vi har mærket en stor interesse for Tobias med flere henvendelse fra øverste hylde fra både ind- og udland. Det er endt med at vi har accepteret et tilbud fra AGF, som til dags dato er det største salg FC Fredericia nogensinde har præsteret”, siger en stolt direktør, Stig Pedersen.

Tobias Bah har trods sine blot 20 år og første halvsæson i NordicBet Ligaen, været en offensiv profil for FC Fredericia med syv mål og to assists i 24 kampe i efteråret 2023.

”Vi blev gjort opmærksomme på en ung spiller i 3. division gennem vores netværk, som vi herefter valgte at skrive en 3-årig kontrakt med. Det er en solstrålehistorie, at Tobias på kort tid er gået fra først at være profil i 3. division, dernæst NordicBet Ligaen og allerede nu kan kalde sig Superliga spiller hos en af landets største klubber.

Vi har hele tiden været klar over at vi havde fat i en særlig spiller, og derfor ønsker vi ikke at stå i vejen for hans store potentiale, som AGF nu skal have foldet ud.

Vi kommer til at savne ham, men vi ser frem til at følge hans fortsatte udvikling”, slutter direktør Stig Pedersen.