FC Fredericia og Michael Hansen forlænger samarbejdet, så den succesfulde cheftræner nu har kontrakt med FC Fredericia frem til sommeren 2026.

I sommeren 2020 blev Michael Hansen ansat som cheftræner for FC Fredericia, og Michael forlængede tilbage i 2021 sin kontrakt, så den stod til udløb til sommeren 2024. Denne aftale er nu blevet forlænget med yderligere to år.

“FC Fredericia er utrolig glad for at Michael Hansen har valgt at sætte sin underskrift på en ny aftale, så den løber frem til sommeren 2026. Michael har været i klubben i snart fire år og har leveret nogle fremragende resultater, hvor vi blandt andet kan se frem til et potentielt opryknings slutspil samt pokalsemifinaler i det kommende forår.
Alt dette sammenholdt med den udvikling klubben har været igennem under Michaels ledelse, så har vi ikke været i tvivl om, at det er det rigtige at forlænge samarbejdet.

Såfremt Michael bliver hele kontraktperioden ud i FC Fredericia, så vil han være den længst siddende cheftræner i FC Fredericias historie. Dette vidner om det stykke arbejde han har gjort og gør, når man kigger på de trænerprofiler, som har været i FC Fredericia de seneste 20 år.

Samtidig med at vi koncentrerer os om den nuværende sæson, så kan vi allerede nu begynde at kigge på trup sammensætning i forhold til den kommende sæson.”, slutter direktør Stig Pedersen.

Det er ikke kun ledelsen i FC Fredericia som er henrykte over den nye aftale, det samme gælder vores cheftræner, Michael Hansen.

“Jeg er glad for at kunne forsætte det arbejde vi har gang i lige nu. Vi er en klub, hvor der er meget udskiftning, og derfor tror jeg at det er vigtigt at der er noget genkendeligt, hvilket er mig i dette tilfælde.
Jeg ser frem til den spændende periode vi har foran os, ikke kun det kommende forår, men også den næste periode fra sommer.
Vi står foran en mindre udskiftning til sommer, men det er et stykke arbejde som gør mig glad. Det er nogle hårde perioder, men de giver meget den anden vej og vi lærer meget af de perioder.
Vi komplimenterer hinanden rigtig godt i den sportslige ledelse, og når alt kommer til alt, så gælder det i sidste ende om at være glad for at komme på arbejde, hvilket jeg er, og derfor er det vigtigt at kunne fortsætte vores gode samarbejde.”, siger Michael Hansen.

Michael Hansen har stået i spidsen for FC Fredericia i 123 officielle kampe.