I går vandt vi efter en hård fight mod superliga-nedrykkerne fra AC Horsens. En af de mest afgørende spillere blev Valdemar Birksø, der med redning efter redning holdte målet rent. Vi fangede ham til en snak om gårsdagens opgør:

I vinder med 2-0 i en kamp, der på papiret ellers så svær ud. Kan du sætte nogle ord på kampen?

”Det var en dejlig kamp, hvor jeg føler at vi havde overtaget. Vi kommer rigtig godt ud og kommer hurtigt foran og fortsætter derfra. Jeg synes næsten vi kan tale om at vi dominerer kampen. Vi gør det bedre end dem. De har mange afslutninger, men det er ikke store chancer hvor vi bliver gennemspillet. Vi leverer en god præstation og får også scoret et par mål. Så det er dejligt.”

I de seneste kampe møder i B.93 og AC Horsens. 2 hold, der normalt laver mange mål. Mod jer laver de ingen og det betyder også et par clean sheets til dig. Hvad er det, der fungerer så godt for dig og forsvaret i øjeblikket?

”Vi kører lidt videre fra foråret. Der fandt vi også melodien og begyndte af få nogle clean sheets. Det er dejligt, men det handler om at folk arbejder i samme retning og at vi får tingene til at fungere. Man er også heldige i et par sitiationer, og det har vi også brug for at være.”

Med pokalkampen talt med, vinder i nu jeres 4. kamp i træk. Er et lille tema som oprykning blevet noget man taler om i truppen, eller tager i en kamp ad gangen?

”Jeg tror at vi tager en kamp ad gangen, og så må vi se hvor langt det rækker.”