Netop som holdet var kommet tilbage fra vinterpause, havde Patrick Egelund og FC Fredericia besluttet sig for at forlænge samarbejdet. Kontrakten blev skrevet under fra morgenstunden, direkte ud til træning men var desværre inde kort efter igen… Patrick havde sprunget sin akillessene.

Ulykken har ført til en længere skade for Patrick, og vi har i den forbindelse taget en snak med ham om forlængelsen, skaden og sæsonen.

“Du har netop forlænget din kontrakt her i FC Fredericia, hvordan kan det være?”

Jeg har været virkelig glad for det halvandet år jeg har været i Fredericia, og så glæder jeg mig til at tilbringe det næste stykke tid i klubben.

“Samme dag som du skrev under, blev du skadet i efterfølgende træningspas… Hvad skete der og hvad er det for en skade du har pådraget dig?”

Ja, jeg blev skadet samme dag som forlængelsen blev offentliggjort. Det skete midt i træningen om formiddagen, hvor jeg lavede en bevægelse som man har lavet hundredvis af gange, men denne gang fik det min akillessene til at sprænge...

“Hvad skal der for dit vedkommende ske i den næste periode?”

De første par uger efter operationen har jeg haft gips på og lige nu en støvle, som er på i 2 uger endnu. Efter det skal jeg stille og roligt begynde min genoptræning, så jeg kan være klar så hurtigt som muligt.

“Hvornår kan vi gøre os forhåbninger om at se dig på banen igen?”

Et realistisk bud ville være en gang i slutningen af efterårssæsonen næste sæson, men det afhænger selvfølgelig af hvordan min genoptræning går.

“Hvad har du af forventninger til holdet i resten af forårssæsonen?”

Jeg har høje forventninger til holdet. Jeg ved hvordan vi kan spille hvis vi spiller op til vores bedste. Så jeg håber på en masse point

Vi ønsker Patrick Egelund en hurtig genoptræning, klar til kamp på Monjasa Park snart igen!