Med sine to assists fik Sofus Berger en af hovedrollerne i lørdagens comeback mod FC Helsingør. Vi har taget en snak med Sofus om kampen og morgendagens opgør imod OB:

I lørdags får i 3-3 med på trods af at have været bagud med 0-3 ved pausen. Står i med en tilfredshed over det ene point, eller er det skuffelsen over at det ikke blev til 3 der fylder?

”Det er sådan lidt både og. Man kan sige, at når man er bagud 0-3 ved pausen, så er det at komme tilbage og få point jo flot i sig selv. Men selvfølgelig er der også et skuffelse, da vi ved at vi godt kunne have gjort det en lille smule bedre.”

Du kommer selv ind i kampen ved stillingen 0-3 og bidrager med 2 oplæg i høj grad til det ene point. Kan du sætte ord på den præstation som du selv kommer ind og leverer?

”Det er jo okay. Jeg prøvede bare at komme ind med noget energi og noget af det som jeg synes at vi manglede en lille smule. Så får vi det mål og så ruller den derfra. Vi kan presse dem godt så det var fint.”

I får ikke lov at trække vejret særlig længe, for allerede onsdag kommer OB forbi på Monjasa Park. Hvilke forventninger har i til det opgør?

”Det bliver en super sjov kamp. Det bliver spændende at spille imod et godt hold som OB jo er. Jeg håber på at vi kan gå ud og matche det og håber på at der kommer en masse mennesker, der kan give os noget støtte. Så det bliver en spændende kamp og så må vi jo se om vi kan gå ud og drille dem en smule.”

I den næste måned venter der en periode med 4 hjemmekampe. Hvor vigtig bliver hjemmebanen for jer?

”Den bliver super vigtig i forhold til at få nogle sejre og givet den gas og få vist folk at vi er på. Vi vil gerne vise os frem på hjemmebanen. Vi håber at der kommer mange folk og kigger og så vil vi gøre hvad vi kan for at give den fuld skrue og få nogle sejre.”