Efter en 3-1 sejr i Haderslev mod Sønderjyske Fodbold, drager vi nu mod Aalborg, hvor den næste store udebanetest venter. Vi har grebet fat i Simon Bækgård, og snakket med ham om hans forventninger til kampen:

På søndag møder i AaB ude, i hvad mange måske vil kalde sæsonens sværeste kamp. Hvad forventer du dig af kampen?

”Som du selv siger, så bliver det en svær kamp. Det bliver nok en kamp, hvor vi kommer under massivt tryk. Både på banen og fra lægterne. Det bliver selvfølgelig en svær opgave, men samtidig også en af de opgaver, som vi synes er lidt sjovere. Vi glæder os.”

Aab kommer med 2 sejre i bagagen og har lige vundet foran 9.000 tilskuere mod AC Horsens. Presset må siges at ligge på dem. Er det noget i kan bruge til jeres fordel?

”Jo. Jeg tænker også, at som kampen skrider frem, og så længe vi har et resultat, så presser det dem mere. Tiden arbejder helt klart med os, men vi skal stadig vise, at vi også er kommet for at spille.”

I kommer med en flot 3-1 sejr fra Haderslev i bagagen. Er der noget fra den kamp, som kan tages med til søndag?

”Ja. Selvfølgelig har det da givet noget selvtillid, men jeg synes at vi faktisk har gjort det fint i det sidste halve års tid. Vi har vundet en del kampe, så vi skulle ikke ryge ud af den, bare fordi vi tabte til Hobro. Jeg tænker der er noget selvtillid, som vi også kan vise frem.”