Patrick Egelund har desværre måtte se med fra sidelinjen i denne sæson grundet sin skade. Der er dog lys for enden af tunnelen. Et lys som nærmer sig med hastige skridt. Vi har taget en snak med Patrick om skaden og hvornår vi kan forvente at se ham i aktion igen:

Du har grundet din skade desværre måtte se med fra sidelinjen i denne sæson. Hvad er status på skaden og hvornår kan vi se dig i den røde trøje igen?

”Alt går virkelig godt synes jeg. Jeg er begyndt at træne fuldt med igen, dog med nogle dage inde stadigvæk. Men alt går som det skal og jeg synes det ser godt ud.”

Du har i denne sæson fået æren af at se mange af holdets kampe. Hvad synes om den præstation som holdet har leveret indtil videre?

”Jeg synes det har været et højt niveau. Vi får spillet noget af det spil som vi gerne vil med noget offensiv fodbold og det er virkelig dejligt at se på.”

Hvad tror du at du kan bidrage med til det hold, når du så endelig kommer tilbage?

”Jeg håber på at bidrage med noget af det samme. At jeg kan bidrage med det offensive og gode spil. Og så håber jeg bare at jeg kan hjælpe holdet med at få nogle flere point.”

I ligger godt til i toppen lige i øjeblikket. Hvor langt tror du at i kan tage det i denne sæson?

”Vores holdmålsætning hedder at være med i toppen. Så det satser jeg stærkt på at vi kan.”