Efter en uafgjort i Køge, drager vi nu nordpå hvor Vendsyssel FF venter. Det tegner til en spændende kamp, da begge hold ligger med 13 point efter de første 7 runder. Vi har inden kampen taget en snak med cheftræneren:

I morgen gælder det Vendsyssel på udebane i hvad der ligner et tæt opgør. Hvad forventer du af kampen?

”Jeg forventer også en tæt kamp. To hold der er kommet godt igen. To hold der har flere sejre end nederlag og dermed selvtillidsfulde hold med en god attitude og brystet fremme. Jeg forventer en lige kamp, hvor det bliver afgørende hvor skarp man er i begge felter. Jeg tror, at det bliver en fysisk hård kamp hvor vi skal løbe meget og samtidig være gode til at spille vores fodbold. Jeg synes de har et hold, der er godt skruet sammen lige nu, med nogle spillere i et godt flow. De har også scoret mange mål på det sidste. Vi skal spille på en udebane, hvor vi har haft okay lige kampe, men ikke har fået de resultater med, som vi ønskede. Vi tager derop for at vinde, og også for at byde ind med mere end vi har gjort i vores seneste udekampe deroppe. Dog har vi stadig stor respekt for mange af de aspekter de er gode til.”

Jeres sæsonstart kan på mange måder sammenlignes med deres, hvor formen for alvor er kommet i de seneste opgør. De laver ligesom jer 5 mål mod B.93. Har deres offensiv været meget på tale i de seneste dage?

”Ja. Uanset hvilket hold vi møder, så danner vi et billede af vores modstandere til spillerene, hvor vi ser på hvilke kvaliteter de har. Der er nogle ting her, der kan sammenlignes lidt med vores kamp mod Horsens på hjemmebane, hvor vi lykkes rigtig godt med nogle af tingene. Der er nogle ting fysisk, som vi skal passe på. De har både et direkte spil og de er rigtig dygtige til at løbe med bolden. Så der er flere ting i vores defensiv, som vi skal være gode til. Vi kommer også derop for at sætte vores aftryk på kampen. Kigger vi bare på os selv, er vi et godt sted. Vi er et sted, hvor både resultaterne og spillet har forbedret sig i løbet af sæsonen. Det tager vi derop for at fortsætte med. Selvom at vi ved, at kampen kan gå til hver side, så kommer vi derop for at vinde. Vores trup er et sted lige nu, hvor vi kan presse hinanden til den del af spillet – og så må vi se om vi er gode nok.”