Efter at have rundet 1. division af i fredagens kamp mod Vendsyssel venter to kvartfinaler nu mod Lyngby i Oddset Pokalen. Vi har frem mod kampen taget en snak med Nicklas Røjkjær:

Efter fredagens kamp er fokus nu rettet mod pokalkvartfinalerne mod Lyngby. Hvilke forventninger har du dig til de kampe?

”Det bliver nogte fede kampe. Det bliver fedt at komme ud og matche sig med et Superligahold. Det ser jeg frem til.”

Modsat kampen imod OB, er det nu et dobbeltopgør, hvor i skal møde Lyngby både hjemme og ude. Ser i det som en ulempe for jer eller måske en fordel?

”Man siger jo at det er en ulempe for det mindre hold, men jeg synes at det er fedt. Også at komme over og møde dem på deres bane og få to opgør hvor man bliver matchet på et højt niveau.”

I kommer med et godt pokalminde i bagagen i form af kampen mod OB, hvor du selv kommer på tavlen. Er det en kamp i måske skal kigge lidt tilbage på frem mod kampen i morgen?

”Ja. Jeg synes også at vi skal gribe kampen an på samme måde. Vi skal ud over stepperne, ikke være bange og vise hvad vi er gode til. Vi håber på en fed kamp og forhåbentligt et godt resultat.”