I morgen går det løs på Autocentralen Park, når to formstærke hold møder hinanden i hvad der ligner et tæt opgør. Vi frem mod kampen taget en snak med cheftræner Michael Hansen:

I morgen skal vi en tur til Kolding IF. Hvad forventer du af kampen?

”Et fedt opgør. Det er ikke så mange dage siden vi har spillet sidst, så vi glæder os til at komme i kamp igen. Vi har forberedt os godt på vores modstander som vi altid gør – og endnu mere på os selv. Vi har kigget på hvilke nuancer vi tror at kampen giver, som vi kan trykke lidt på. Vi er inde i en god periode og vores trup står godt. Vi er et sted, hvor vi tager til Kolding for at se om vi kan vinde. Vi har stor respekt for opgaven men også stort mod til at få vist os frem. Vi møder et hold, som vi matche os i mange dele af spillet, og når vi kigger på både statistikker og billeder, så er der nogle ting vi skal være virkelig dygtige til. Vi skal både kunne forsvare os når de har bolden, men også når vi selv har bolden. Ultimativt er vi jo et hold, der gerne vil op i modstandernes felt, så det skal vi være dygtige til, for der er de gode til at forsvare sig. Vi får prøvet os selv godt af, men det er en kamp hvor vi vil gå efter at vinde. Vi vil prøve at gribe kampen an, som vi griber mange af vores kampe en og komme med meget fokus på os selv..”

Nu er det jo også to hold, der næsten ligger side om side og har haft gang i nogle rigtig gode sæsoner. Kolding og Fredericia kan også kaldes to rivalisernede mandskaber. Alle kampe er vigtige, men kan vi tillade os at kalde kampen sæsonens vigtigste??

”Nej, det er det ikke, men det er den næste vigtige kamp vi har. Det er den vigtigste kamp vi har lige nu, da det er den vi skal spille i morgen. Vi har prøvet at planlægge det efter hvor mange dage der er imellem kampene – ikke ud fra modstanderen men ud fra vores eget hold. Vi bruger dagene imellem kampene på at kigge på modstanderne og dermed forberede os selv godt. Og det er jo ikke kun det modstanderne kan og vi selv kan. Det er også at forberede det fysiske og mentale. Vi er lige nu i en situation, hvor der ligger en stor gruppe bag de allerbedste. Vi har at gøre med to hold, der skal se hvor længe de kan kæmpe med i toppen. Og hvis vi nu i de næste 6-8 kampe ikke får så mange point, så skal vi se om vi kan hænge på i top 6. Så vi er et virkelig spændende sted. Ikke kun til denne kamp, men i det hele taget. De næste måneder ser spændende ud. Og når jeg også synes det, så er det fordi vi er i et godt flow og at vores trup står rigtig godt. Vi er rigtig mange på træningsbanen og rigtig mange der byder sig til. Som trænere og spillere er der mange muligheder for hvordan vi både starter og slutter. Og i denne sæson har vi indtil videre været rigtig dygtige til at slutte godt. Vi håber på at være dygtige til at starte og slutte i morgen.”