I morgen venter endnu en udekamp. I denne omgang går turen til det Nordsjællandske, hvor FC Helsingør venter. Vi har inden kampen taget en snak med Tobias Bach:

I morgen venter FC Helsingør. Hvilke forventninger har du til opgøret?

”Jeg tror at det bliver en tæt kamp, hvor vi skal ud og gøre det som vi har forberedt os på igennem hele ugen. Vi skal ud og vise at vi godt kan spille fodbold og revanchere de seneste to kampe i divisionen. Jeg forventer at det bliver en god kamp og vil selvfølgelig gerne have en sejr.”

I mødte for blot lidt over en måned siden FC Helsingør på Monjasa Park. Er det en kamp i kan bruge til noget og som i har snakket om frem mod i morgen?

”Ja. Der er en del ting. Det endte jo 0-0 i en kamp hvor vi ikke fik scoret. Vi har snakket om at vi i hvert fald skal få bragt nogle flere dybe løb ind i kampen med deres høje bagkæde. Vi skal spille noget hurtigere og sørge for at de ikke tager tempoet ud af kampen, hvilket de havde tendenser til at gøre sidst også.”

I har i denne sæson hentet mange sejre og point på udebane. Faktisk har i ikke tabt ude siden 6. august. Er målsætningen også en sejr i morgen?

”Ja, det er det helt sikkert. Det håber vi at vi kan.”