Efter den store succes i onsdags er fokus nu rettet mod NordicBet Ligaen, hvor lokalrivalerne fra Kolding IF kommer på besøg. Vi har frem mod kampen taget en snak med cheftræner Michael Hansen:

Allerede på søndag går det igen løs, når Kolding IF kommer på besøg. Hvilke forventninger har du dig til opgøret?

”Efter den sidste oplevelse imod OB, så glæder vi os selvfølgelig til at komme tilbage her på hjemmebanen. Nu har vi i ligaen haft nogle udekampe. Vi vil tilbage på sporet og se om vi kan vinde. Vi har respekt for vores modstandere der altid giver os kamp til stregen. Vi kan også huske vores kamp i Kolding, hvor vi spiller 80 gode minutter og kommer foran. Og så bliver det meget hektisk til sidst, hvor vi giver en del chancer væk. Jeg håber og tror at vi er kommet lidt videre i den proces vi er i gang med og ikke bruger kampen til at snakke proces men resultater og dermed også bliver effektive i det vi laver. Vi vil gå efter sejren og spille vores spil. Vi vil prøve at komme op og lægge noget tryk på. Vi vil kigge på Kolding og hvor de gør det besværligt for os og hvor de byder godt ind. Vi vil se på hvor vi skal nuancere vores spil lidt, og hvilke områder vi skal passe på os selv i. Vi vil lave en gameplan udfra det. Og så gælder det om at eksikvere og komme tilbage på sejrssporet. Vi har nogle spændende kampe i resten af efteråret som starter med Kolding, som vi lige nu kigger meget isoleret på. Vi skal finde ud af hvem der har kræfter og hvem der ikke har samt hvornår vi kan sætte ind og ikke kan. Vi skal være gode til at bruge vores bredde i truppen. Det er ikke kun til de startende 11 men også undervejs i kampen. Vi skal være dygtige til at vinde kampene undervejs. Det har vi været i hele efteråret og det skal vi også være mod Kolding..”

Der venter et spændende efterår med mange indbyrdes dueller om at komme i top 6 spillet. Hvor vigtigt bliver det at kunne tage 3 point med fra nogle af de her opgør?

”Det skal man have. Specielt hvis man har vores ambitioner om at beholde det forspring som vi har lige nu. Vi har selv både Kolding og Vendsyssel i de 4 kampe der er tilbage. Vi har også B93 der ligger og lurer på om de skal den ene eller anden vej. Isoleret set nogle rigtig vigtige kampe og så bliver man nødt til at tage dem en ad gangen. Vi skal ikke kigge så meget bredt men derimod dykke ned i den enkelte kamp. Og nu er det Kolding. Det er et lokalopgør, hvor jeg håber at der kommer mange mennesker herud. Jeg håber at der var mange der følte sig underholdt sidst vi var her og gerne vil komme igen. Og så håber jeg at det udtryk vi har på banen bliver lidt af det samme. Det er ikke sikkert at det bliver den samme kamp. Det gør det nok ikke. Vi kommer til at møde et hold der har mange gode relationer og har spillet meget sammen. De har en klar og tydelig stil som de gerne vil praktisere og det skal vi selvfølgelig prøve at ødelægge. Vi skal prøve at ødelægge det defensivt og passe godt på os selv, men vi skal også være dygtige på bolden og skabe chancer på den måde. Der er helt sikkert noget lokalopgør og noget konkurrence i tabellen over det og så skal vi vise os frem og være effektive i felterne.”