Med sine to scoringer i søndagens kamp mod Næstved, er Adam Jakobsen brandvarm for tiden. Vi har frem mod fredagens topbrag taget en snak med formstærke Adam:

Fredag kommer Sønderjyske på besøg på Monjasa Park til noget af en topkamp. Hvilke forventninger har du til opgøret?

”Jeg forventer at det bliver en svær kamp – med masser af tilskuere på stadion selvfølgelig. Først og fremmest bliver det spændende at se hvor vi er. Nu er vi med pointmæssigt men om vi kan følge med dem på banen, det glæder vi os til at finde ud af.”

En kamp hvor i i hvert fald kunne følge med, det var jeres seneste møde med Sønderjyske hvor i vinder 3-1. Er der noget fra den kamp, der har været på tale og som i kan bruge til noget på fredag?

”Med mindre de får et rødt kort til at starte med. Ellers så har vi ikke rigtig talt om kampen i Haderslev. Vi har selvfølgelig kigget lidt på hvad det er de gør, og de er jo et godt hold. De ved hvad de kommer ind med og hvad de vil på banen, så vi har kigget lidt på dem men vi skal nok få set lidt mere endnu.”

Du kommer også tilbage på scoringstavlen ikke bare en, men to gange i søndags. Hvordan var det?

”Det var super dejligt. Nu er der lige gået en lille periode uden mål, så at kunne bidrage til holdet er altid det vigtigste, når man spiller på en af de offensive positioner, så det var super godt.”