På søndag skal vi på en svær opgave, når vi gæster AaB på Aalborg Portland Park. Vi har fanget cheftræner Michael Hansen og taget en snak om hans forventninger til kampen:

På søndag skal i på en stor opgave, når det gælder AaB ude. Hvad tror du, at det bliver for en kamp?

”Det er en kamp vi glæder os til, men hvor vi også godt ved, at vi skal stå på tæer og gøre en god præstation. Jeg forbereder holdet på den opgave, der venter os deroppe. Jeg forbereder dem på de profiler AaB har, som vi skal have dækket godt ned. Jeg forbereder dem også på at være modige og have hjerte i de ting vi laver. Vi skal se om vi kan gå op og vinde. Vi forbereder os som vi plejer, men det er også en anden størrelse modstander, end vi er vant til og det har fået noget tale. Vi har fokus på vores modstandere, men det er jo også os selv det drejer sig om. Vi har trænet de ting vi skal passe på defensivt og de områder vi skal være gode i. Vi har kigget på hvor vi kan byde ind, så kampen kan være åben så længe som muligt. Og er vi effektive og kæmper hårdt, som vi gjorde i Sønderjyske. Så tilsmiler heldet sig måske. Vi har haft en forberedelsesperiode på 8-9 dage, og vi er klar.”

I kommer med en 3-1 sejr på en svær udebane i bagagen. Er der noget fra den kamp, der kan tages med søndag?

”Ja helt sikkert. Både den effektivitet vi havde og den ivrighed for at forsvare, selvom at vi godt ved at vi skal være heldige, for det er en dygtig modstander. Men der er også ting fra kampen, som vi skal prøve at blive bedre til. Et eksempel er, at vi skal blive bedre, når de presser os i stressende situationer. Vi skal have nogle flere pasninger og noget mere bevægelse i vores hold. Den del skal forbedres, for at forhindre AaB i at bølge ned mod os hele tiden. Den del har vi italesat og set lidt video på. Jeg ved godt at det ikke bare bliver perfekt på kort tid, men det skal det helst. Så det er også det krav, vi stiller til os selv.”

I søndagens kamp får i både Adam og de to nye, Eskild og Tobias i gang på måltavlen. Hvor vigtigt er det, at få de offensive spillere i gang hurtigt?

”Lige meget hvem, der havde scoret, havde vi synes det var vigtigt. Mål er vigtige og de ændrer fodboldkampe. Det er hvad vi søger og prøver at forhindre de andre i at lave. Det er godt, men for mig betyder det ikke noget, hvem der laver målene, men at vi gør det som hold. Den enkelte spiller vil efter et mål have noget selvtillid og brystet fremme, når man har slettet sit 0. Det gjorde vi også som hold. Og vi fik endda 3 point med og det går vi endnu en gang efter.”