På fredag skal vi på vores første tur over Storebælt, når vi gæster B.93 på Østerbro Stadion i en kamp, hvor begge hold kommer med selvtillid og sejre i bagagen. Vi har frem mod kampen taget en snak med cheftræneren:

Vi skal i gang med sæsonens allerede tredje fredagskamp, hvor det gælder B.93. Hvad forventer du dig af kampen?

”Jeg er spændt. Det er lang tid siden jeg har været der selv og har haft en hold, der har mødt B.93. Det er et godt fodboldhold, der har nogle gode værdier og et godt setup hele vejen ned i ungdomsrækkerne. Så det glæder jeg mig til. Nu er vi selvfølgelig i gang med forberedelserne. Vi skal bruge de sidste dage her på de mere detaljerede forberedelser. Vi skal op mod et hold, der har vundet mange kampe i 2023. Et oprykkerhold, der har ting sat på plads. Både i organisation og spillere. De har selvfølgelig fået lidt nyt. Det er et hold jeg har meget respekt for. Vi skal være dygtige til at forsvare os. De får hul på bylden i de seneste to kampe hvor de scorer mange mål. Men allerede inden der synes jeg, at jeg ser en god offensiv. Både med noget fart og kreativitet. De har også noget erfaring. Så det bliver en opgave hvor vi skal præstere vores bedste for at få noget med derfra.”

B.93 har efter en resultatmæssig svær start, fået hul på bylden og laver 7 mål mod HB Køge. Har i gjort nogle tanker om hvordan i kan stoppe den sprudlende offensiv de kommer med?

”Ja. De laver faktisk også rigtig mange mål i pokalkampen i midtugen. Det var både deres startere og reserveangribere, der fik scoret. En situation der egentlig minder lidt om vores egen, hvor vi også får mange på tavlen i midtugen. Så det har vi selvfølgelig gjort os nogle tanker omkring. Noget af det har vi ikke rigtig kunne træne, men har italesat. I den her periode tager vi en kamp ad gangen, men som træner er man nogle gange et par skridt foran. Derfor har bl.a. måden vi pressede og byggede op på i pokalkampen, været noget som vi også kan bruge mod B.93. Vi er et hold med en del nye relationer der skal på plads. Dem skal vi presse på for at få gjort endnu bedre, men også i et realistisk tempo. Jeg håber og tror derfor også på at vi kommer til B.93 og byder dem op til dans. En meget spændende kamp, som jeg faktisk har svært ved at se hvor lander henne, men vi vil i hvert fald gøre alt vi kan for at vinde den.”